Характеристика і асортимент додаткових послуг в готелі - Сучасна організація служб бронювання на прикладі готелю "Юність"

Для відвідувачів готелю " Юність " відкрито салон краси, тренажерний зал і сауна.

Для дозвілля відкритий більярдний клуб і спортзал. Для гостей діє сауна, фітнес-центр і салон краси. А для зручності функціонує автомобільна парковка і камера схову. До додаткових послуг готелю відносяться: служба пральні, сервіс в номерах, послуги бізнес - центру, хімчистка, послуги по прасуванню одягу, чистка взуття.

У готелі "Юність" можливе проведення бізнес-зустрічей і конференцій, це відмінне місце для проведення корпоративних заходів, зустрічей, презентацій і конференцій. До послуг стильні, обладнані сучасною технікою конференц-зали, названі на честь знаменитих одеських бульварів.

"Французький зал"

Невеликий затишний зал для проведення переговорів, нарад. Площа - 47,1м2.

"Аркадія"

Конференц-зал "Аркадія". Просторе і світле приміщення, розташоване на 14 поверсі готельного комплексу "Юність". Площа-115,2м2 .

"Італьянський зал"

Зал з великими вітражними вікнами і зручними меблями ідеально підходить для проведення семінарів, тренінгів, нарад, презентацій. Площа-87м2.

"Приморський зал"

Зал ідеальний для проведення тренінгів, семінарів, переговорів і ділових зустрічей, які передбачають спілкування у вигляді засідання за круглим столом. Площа-34м2.

Кімната для переговорів

Невелика, але в теж час багатофункціональна кімната, розрахована на проведення ділових переговорів. Площа-23,5м2.

У кожному з цих залів можна провести форум чи конференцію. Столи призначені для набуття форми "П" або фуршетної зони, в тому числі саме там може буде додаткове обладнання дошками та проекторами, для проходження заходів не тільки гостей готелю, а й поза його зоною.

Прямо в холі готелю "Юність " розташовується обмінний пункт, кіоск, де продають сувенірну продукцію, бюро обслуговування, звідки можна відправити повідомлення по факсу в будь-яку країну чи зробити копії з документів.

За бажанням клієнт може замовити сніданок, обід або вечерю з ресторану в номер.

В тому числі клієнт може замовити трансфер за додаткову плату. Стійка регістрації працює цілодобово, тому гість може це зробити у будь-який час.

Похожие статьи




Характеристика і асортимент додаткових послуг в готелі - Сучасна організація служб бронювання на прикладі готелю "Юність"

Предыдущая | Следующая