Організація забезпечення безпеки подорожей на прикладі підприємства "Кей", Загальна характеристика туристичного підприємства "Кей" - Організація безпеки подорожей на прикладі підприємства "Кей"

Загальна характеристика туристичного підприємства "Кей"

Приватне підприємство "Кей" функціонує на ринку з надання туристичних послуг та виготовлення турпродукту з червня 2002 р. Дана туристична фірма знаходиться за адресою: 76018, місто Івано-Франківськ, вул. Страчених, 7. Звернутись у фірму можна за телефоном: (0342) 77 73 88, (0342) 78 43 19, (050) 37 35 785.

Туристичне підприємство працює за таким розкладом роботи ("див. табл. 1.1"):

Таблиця 2.1

Графік роботи туристичної фірми "Кей"

День

Години роботи

Обід

Понеділок

Вівторок

Середа

Четвер

П'ятниця

09:00-18:00

Без обіду

Субота

11:00-15:00

Без обіду

Неділя

Вихідний

За організаційно-правовою формою фірма є приватним підприємством. Дане підприємство діє згідно свого статуту, який зареєстрований Виконавчим комітетом Івано-Франківської ради 5 червня

2002 року. Зміни і доповнення до статуту було внесено 29 березня 2004 року.

Метою діяльності підприємства "Кей" є туроператорська діяльність, яка проводиться згідно до ліцензії серія АГ №581099, виданої згідно з рішенням №53 Державним агенством туризму та курортів 10.05.2012 року

Туристична фірма "Кей" являється як і місцевим, так і виїзним туроператором. Частково приватне підприємство "Кей" є турагентом. За 12 років свого існування туристична фірма налагодила чисельні зв'язки з туроператорами різних регіонів України та закордону, зарекомендувала себе як надійний партнер в сфері туристичного обслуговування, послугами якого скористалось близько 50 тисяч осіб.

Фірма реалізує широкий спектр послуг в галузі туризму, а також надає різноманітні туристичні маршрути, що розроблені нею. На фірмі пропонуються як подорожі заздалегідь розробленою програмою, так і ексклюзивні тури на замовлення в межах України. Також надаються послуги з екскурсійного обслуговування для якого складається спеціальний інформаційний лист (Додаток Б).

Туристичний оператор акредитований в Чеському, Польському, Болгарському, Румунському та Словацькому консульствах. З 2009 року являється офіційним представником хорватської компанії Adriatic. hr ? члена союзу хорватських агенцій [32].

Офіс фірми "Кей" розташований в цегляному житловому п'ятиповерховому будинку на першому поверсі. Туроператор "Кей" легко помітити, найкращим орієнтиром для клієнтів виступає велика вивіска, яка розміщена безпосередньо при вході у фірму, і яку добре видно з проїжджої частини.

Приміщення є великим, офіс складається з двох кімнат: кабінет директора підприємства, а також великий кабінет, в якому безпосередньо здійснюється робота з клієнтами. Кожен працівник має у своєму розпорядженні усе, що потрібно для роботи:

Зручний стіл з комп'ютером;

Вихід у міжнародний зв'язок Інтернет;

Стільці, як для працівника, так і для клієнта;

Міський переносний телефон та мобільний безлімітний телефон;

Факс;

Принтер.

Для зручності споживачів даної компанії, у офісі в наявності є диван, журнальний столик з рекламними листівками та каталогами популярних туристичних операторів України та інших іноземних фірм. Для спілкування з клієнтами використовується реклама, як засіб комунікації.

В штаті компанії "Кей" налічується дев'ять працівників, що зображено на схемі структурної взаємодії, а саме: директор - Орлова Василина Василівна, заступник директора - Агафонова Мирослава Мирославівна, головний бухгалтер ? Микитинець Ірина Юріївна, бухгалтер ? Боднар Віта Михайлівна, юрист - Кропевницький Віктор Андрійович (рис. 2.1).

Рис. 2.1 Схема структурної взаємодії працівників фірми "Кей"

До повноважень директора, як керівника підприємством відносяться такі, як ? визначення стратегії діяльності фірми, вміле ведення фірмової політики, своєчасне та помірковане прийняття рішень різної складності, здійснює матеріально-технічне забезпечення.

До повноважень менеджера фірми відносяться: обгрунтований вибір рекламної політики, активна участь у залученні клієнтів, безпосередньо працює з відвідувачами, проводить рекламну і роз'яснювальну діяльність.

До обов'язків головного бухгалтера входить: робота з банківськими установами, ведення бухгалтерської документації та рахунків, робота з банківськими установами, своєчасне подання звітності в органи держу правління, вести бухгалтерський та податковий облік на підприємстві. До обов'язків бухгалтера входить: розробка кошторисної документації на тури, робота по оплаті рахунків фірми.

Основні кваліфікаційні вимоги які ставляться до працівників туристичного підприємства є: повна або базова вища освіта відповідного напрямку підготовки, знання і вільне володіння іноземною мовою, знання відповідних програм, стаж і досвід роботи.

Отже, ознайомившись із загальною характеристикою підприємства, з його розташуванням та діяльністю, можна зробити висновок, що підприємство "Кей" користується популярністю серед туристів, а також повагою своїх партнерів, вдале розміщення, якісна робота є запорукою успіху фірми.

Похожие статьи




Організація забезпечення безпеки подорожей на прикладі підприємства "Кей", Загальна характеристика туристичного підприємства "Кей" - Організація безпеки подорожей на прикладі підприємства "Кей"

Предыдущая | Следующая