Висновок - Сучасна організація служб бронювання на прикладі готелю "Юність"

В даній курсовій роботі було проведено ряд досліджень щодо удосконалення організації служб бронювання в готелі "Юність".

У першому розділі була розглянута інфраструктура готелю, приведена його загальна характеристика, було зроблено аналіз архітектурно-планувальних рішень готелю. У розрахунковій частині обчислили корисну та загальну площу готелю, розрахунок поверховості будівлі і геометричні розміри готелю, показники експлуатаційної програми готелю (пропускна спроможність, планова пропускна спроможність, середня місткість, рівень завантаження номерного фонду).

У другому розділі досліджено систему управління в готелі "Юність" (лінійно-функціональна), способи приймання та розміщення гостей, надання додаткових послуг та послуги харчування в готелі.

У третьому розділі була охарактеризована система бронювання в готелі, популярність готелю на основних сайтах з бронювання, та впровадження удосконалених новітніх та покращених комп'ютерних систем бронювання в готелі.

У четвертому розділі дослідили місце готелю "Юність" серед основних конкурентів готелів "Октябрьська", "Курортний" та ОК "Одеса". Виявили шляхи покращення конкурентоспроможності готелю. Проаналізували концепцію та маркетингову стратегію готелю, цінову політику готелю та шляхи підвищення конкурентноспроможності готелю.

Похожие статьи




Висновок - Сучасна організація служб бронювання на прикладі готелю "Юність"

Предыдущая | Следующая