Аналіз організації роботи служб бронювання в готелі "Юність" - Сучасна організація служб бронювання на прикладі готелю "Юність"

Потенційний клієнт готелю "Юність" може здійснити бронювання декількома варіантами:

    -- готель володіє власною Інтернет-сторінкою; -- готель входить у систему Інтернет-бронювання ("Amadeus", "Galileo", "Worldspan", "Sabre", "Nota Bene" та ін.); -- замовити місця в готелі можна через комп'ютерну мережу по телефону.

Сайт готелю "Юність" Http://www. premier-hotels. com. ua середніх розмірів, розрахований на 6 сторінок. Має зображення готелю, описання номерів з зображеннями, також має описання додаткових послуг та умови проживання в готелі. На сайті є широка інформація щодо бронювання номерів та указана контактна інформація готелю.

Підхід готелю до системи електронного бронювання дає змогу внести власну інформацію у довідкову систему, доступну всім потенційним клієнтам, операторам, зайнятим реалізацією послуг цього готелю. Безпосередній вихід на ринок послуг дає змогу уникнути перекручування інформації й оперативно коригувати її у випадку змін. Робота в системі бронювання полегшує організацію процесу, оскільки готель отримує єдину довідкову систему, побудовану за єдиною схемою.

В готелі "Юність" використовують різні технічні засоби й організаційні форми для резервування. Серед технічних засобів типові: телефон; мережа Інтернет; факс; телеграма; лист. Працюють цілодобово, позмінно з 7.30 до 19.30, з 19.30 до 7.30. Обід з 12.00 до 12.30. Приймають заявки 2 працівника.

З-поміж організаційних форм бронювання розрізняють: централізоване;центральний офіс із бронювання; туристичними підприємствами; транспортними агентствами; організаторами конференцій і нарад; безпосередньо у готелі.

Використання телефону й Інтернету -- найпоширеніші способи бронювання.

Похожие статьи




Аналіз організації роботи служб бронювання в готелі "Юність" - Сучасна організація служб бронювання на прикладі готелю "Юність"

Предыдущая | Следующая