Організація служби харчування - Сучасна організація служб бронювання на прикладі готелю "Юність"

Організація харчування в готелях - один з основних видів доходу. Фактично кожен готель має свій ресторан або кафе, які є одним з підрозділів готельного комплексу.

У кафе при готелі "Юність" в ранкові години, як правило, пропонують обмежений асортимент страв нескладного приготування, можна також організувати обслуговування комплексними сніданками. На сніданок пропонують кисломолочну продукцію, яйця, вершкове масло, ковбасу, сир та іншу гастрономічну продукцію, салати, соки, страви з яєць, каші, сосиски, гарячі напої. В меню є скомплектовані сніданки, страви, що входять до їх складу, не повторюються протягом тижня.

Обслуговування в номерах здійснюється за замовленнями проживаючих у готелях за додаткову оплату.

Спочатку офіціант приносить у номер посуд, скатерку, серветки, мінеральну воду, фрукти і сервірує стіл. Потім приносить або привозить страви в порядку, прийнятому при обслуговуванні. За бажанням замовника офіціант обслуговує його в номері (розкладає страви в тарілки, наливає напої) або йде, повертаючись у визначений час чи по виклику, що забрати посуд і зробити розрахунок.

У готелі "Юність" працюють кафе, літня площадка та бар - де можна скуштувати смачні страви європейської кухні.

У банкетному залі можливе проведення корпоративної вечірки, ділової конференції або сімейного торжества. Готель " Юність" має в своєму розпорядженні власний банкетний зал на 100 посадочних місць, в меню якого представлені страви та напої європейської кухні. Щодня в залі кафе або на літнійверанді сервірується сніданок по системі "шведський стіл". Вартість сніданку не входить у вартість проживання і складає 100 грн.

Для проведення заходів ресторан пропонує зали :

Кафе "Жемчужина"

Інтер'єр в м'яких тонах, відмінний вибір банкетного меню, майстерність наших кухарів і увага до деталей - чудові умови для урочистої вечері або веселої вечірки. Максимальна кількість гостей на банкет - 45 чол., Фуршет або вечірка - до 60 чол. Влітку для гостей функціонує Середземноморська тераса, що вміщає до 100 чоловік.

Бар "Панорама"

Унікальний Бар "Панорама" з незабутнім видом на Чорне море і Ботанічний сад. У легкій і невимушеній обстановці Ви зможете провести ділову зустріч, романтичну вечерю, відпочити від суєти буднів за келихом хорошого вина або насолодитися смаком запашної кави.

Також є літня тераса.

Похожие статьи




Організація служби харчування - Сучасна організація служб бронювання на прикладі готелю "Юність"

Предыдущая | Следующая