Дослідження цінової політики готелю "Юність" - Сучасна організація служб бронювання на прикладі готелю "Юність"

Виробництво та реалізація голельної послуги не залежить від часу - повинна бути постійна готовність надати послугу, крім того, не можна забувати і про сезонність, що має значний вплив на готельне господарство. У зв'язку з нерівномірністю попиту на готельні послуги, в готелі повинні бути передбачені резерви основних та обігових коштів.

Однією з складовою ціни готельної послуги є вартість готельного номера.

Таблиця 4. Прайс-лист готелю "Юність"

Сніданок не включений (60 грн.)

Категорія номера

Двомісне розміщення

Одномісне розміщення

Економ

300

400

Стандарт

480

480

Полулюкс

620

620

Люкс

715

715

Весільний

850

850

Перелік основних послуг, які входять в ціну номера готелю "Юність" в Одесі:

    - камера схову - сейф на рецепції - на рецепції є годинники з міжнародним часом (Киїі, Москва, Лондон, Нью-Йорк) - виклик таксі - безкоштовна парковка - замовлення квитків на культурно-видовищні заходи - здійснення замовлення і доставки квитків на різні види транспорту - безкоштовний тренажений зал - пральня - праска, прасувальна дошка - стоянка автомобілів -Wi-Fi

Ціни в готелі "Юність" відповідають своїй категорії. Ціноутворення встановлюється з урахуванням аналізу конкурентів. Ціна номера встановлюється за його використання протягом доби або із застосуванням погодинної оплати. Ціна двомісного номера однакова при проживанні в ньому одного або двох чоловік. Ціна двомісного розміщення встановлюється для одночасного проживання двох людей у двомісному номері.

Похожие статьи




Дослідження цінової політики готелю "Юність" - Сучасна організація служб бронювання на прикладі готелю "Юність"

Предыдущая | Следующая