Висновки і пропозиції - Організація діяльності готелю "Рів'єра"

Пройшовши практику в готелі "Рів'єра", я поглибила свої знання з організації готельного господарства.

На підприємстві я ознайомилася зі структурою закладу, обсягом та характером його господарської діяльності, організаційною структурою, підрозділами основного та допоміжного виробництва, торгівельною групою приміщень.

"Рів'єра" є закладом тимчасового розміщення, що цілком відповідає категорійності. За час свого функціонування готельний комплекс сформував власний сегмент споживачів, до якого належать переважно вітчизняні туристи, що користуються послугами названого готелю з діловою метою.

Загалом "Рів'єра" має у своєму розпорядженні досить прийнятну для ефективного здійснення господарської діяльності матеріально-технічну базу, реконструкція та модернізація якої регулярно проводяться.

У готелі надаються основні послуги - з розміщення та харчування і додаткові послуги.

Послуги з розміщення надаються відповідно до вимог. Гості проживають у комфортабельних номерах різних класів, де запропоновані наступні зручності: повний санвузол, супутникове ТВ, FM радіо, фен, мінібар, телевізор, столовий сервіз, індивідуальний клімат-контроль, Інтернет-доступ, безкоштовні нелімітовані дзвінки по місту, балкон, електронний димодетектор. Щодня проводиться прибираня житлового фонду.

Послуги з харчування надаються у ресторані та барі. Діяльність ПГГ спрямована на максимальне задоволення потреб споживачів. Це вдається зробити за допомогою ефективної та раціональної організації праці, якісних послуг, ввічливого персоналу, дотримання необхідних стандартів та санітарно-гігієнічних вимог.

За допомогою додаткових послуг, таких як функціонування салону краси, кіоску для продажу газет і журналів, пункту обміну валют, сучасний конференц-зал, намагаються задовольнити потреби мешканців готелю в його межах.

Отже, організація досліджуваного готельного комплексу загалом є раціональною, проте рівень її ефективності значно знижується через відсутність чітко встановлених стратегічних цілей та довгострокового планування.

Для готелю перспективними напрямками діяльності стали б:

    - збільшення частки ринку; - розширення сегмента споживачів; - нарощення обсягів власного капіталу; - розширення асортименту та підвищення якості готельних послуг.

Похожие статьи




Висновки і пропозиції - Організація діяльності готелю "Рів'єра"

Предыдущая | Следующая