ВИСНОВКИ - Якість обслуговування гостей у готельному господарстві службою бронювання, прийому та розміщення

Дослідивши організацію обслуговування службою бронювання, прийому та розміщення, на прикладі готельних господарств "Глухомань" та "Київ", можна зробити такий висновок, що в готелях немає працівника, який би займався оцінкою (діагностикою) рівня обслуговування, а також керівництво готелю і його засновники не володіють необхідним досвідом у проведенні подібних оцінок і в методології проведення такого роду оцінок. Крім того, співробітники готелів не можуть самостійно оцінити роботу об'єктивним чином. Також, в готелях "Глухомань" та "Київ" потрібно вдосконалити автоматизовану систему управління, яка була б тісно пов'язана з бронюванням кімнат у готелі. Сьогодні ми спостерігаємо розвиток технологій і засобів в туристичному та готельному бізнесі. Це обумовлено ефектом, який може бути отриманий у разі їх використання належним чином. Сьогоднішні технології дають можливість організації роботи готелю з найвищим рівнем ефективності. Автоматизація резервування, розрахунків з клієнтами, рекламними агентами, операторами, автоматизація господарської та економічної діяльності приймає особливої актуальності для готелів у Україні. Це можна підтвердити і на прикладі розглянутих готелів, в яких існуючу інформаційну систему необхідно замінити на нову. Наявна система була розроблена кілька років тому - тоді, коли відкривалася готель, вона потребує модернізації, несучасна і незручна, що не сприяє підвищенню ефективності роботи готелю. Також потрібно ретельно ставитися до скарг і намагатись задовольнити кожного клієнта. Важливою є також швидкість надання послуг.

Ввічливе і уважне обслуговування - один з головних показників культури успішного підприємства індустрії гостинності. Професійне обслуговування гостя, акуратне і ввічливе ставлення до нього, затишне освітлення - все це створює неповторну теплу атмосферу закладу, визначає його стиль і ранг.

Якість обслуговування клієнта являє собою важливий параметр рівня конкурентоспроможності готелю в сьогоднішньому світі, реалізація обслуговування являє собою основу економічної діяльності готельного підприємства. У цьому зв'язку невпинне удосконалення процесів обслуговування є невід'ємною частиною удосконалення управління готелем, що являє собою найбільшу актуальність для більшості українських готелів на сьогоднішній день.

Похожие статьи




ВИСНОВКИ - Якість обслуговування гостей у готельному господарстві службою бронювання, прийому та розміщення

Предыдущая | Следующая