ВСТУП - Якість обслуговування гостей у готельному господарстві службою бронювання, прийому та розміщення

Тема даної курсової роботи присвячена якості обслуговування гостей такою службою готелю, як служба бронювання, прийому і розміщення гостей. Специфіка і всі тонкощі роботи цієї служби, її проблеми та шляхи вдосконалення служби бронювання, прийому і розміщення будуть досліджені на прикладі двох готелів Полтави - "Київ" та "Глухомань".

Актуальність теми курсової роботи полягає у потребі підвищення якості і швидкості готельних послуг, процес надання яких, починається саме із служби прийому і обслуговування. І, що найголовніше, враження про готель в цілому також починається саме із служби бронювання, прийому і розміщення. Саме тому, високий рівень якості готельних послуг, професійні та моральні навики і додержання основних стандартів є ключовими у роботі цієї служби. Служба прийому і розміщення - нервовий центр готелю через який, проходять майже всі операції спрямовані на задоволення потреб гостей у проживанні, харчуванні, відпочинку і розваг. Основні цілі й стратегії даної служби готелю збігаються з головним завданням всього готелю - це надання гостям найвищої якості послуг, а також збільшення відсотка зайнятості готелю.

Метою курсової роботи є аналіз і розгляд роботи служби, функціонування служби прийому й розміщення та шляхи підвищення якості обслуговування службою. Для досягнення поставленої мети необхідно вирішити наступні завдання:

    - з'ясувати поняття готельного обслуговування; - визначити сутності якості обслуговування; - аналіз діяльності готелів; - розглянути сутність і значення служби прийому й розміщення; - розглянути основні напрямки її роботи; - проаналізувати діяльність даної служби в даних готелях; - надати рекомендації щодо поліпшення роботи даної служби в готелях "Київ" та "Глухомань".

Об'єктом курсової роботи є організація обслуговування гостей на прикладі готелів м. Полтави, предметом - служба прийому й розміщення як одна із служб обслуговування.

Робота складається із вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел.

Похожие статьи




ВСТУП - Якість обслуговування гостей у готельному господарстві службою бронювання, прийому та розміщення

Предыдущая | Следующая