ВИСНОВОК - Розвиток готельного бізнесу Японії

У Токіо немає старих гранд-готелів таких як, наприклад, Peninsula в Гонконзі або Raffles в Сінгапурі. Однак відсутність витонченості або величі старовини токійські готелі з успіхом компенсують відмінним сервісом, яким японці славляться по всьому світу, а також чистотою і ефективністю обслуговування.

На жаль, в Токіо майже немає першокласних готелів в традиційному японському стилі. Щоб насолодитися стилем Ріокан, доведеться покинути межі столиці. Втім, кілька готелів верхнього цінового сегмента пропонують номери з татамі, японської ванної (глибше і вже, ніж західні версії) і бавовняними матрацами. Хоча ці номери дорогі, вони досить комфортні для розміщення до чотирьох осіб. Насправді, якщо ви дуже обмежені в бюджеті, розміщення в традиційній японській готелі - ваше спасіння.

З іншого боку якщо ви шукаєте розкіш, то Токіо вас не розчарує. Першокласні японські готелі завжди пишалися якістю обслуговування, плюс недавня поява готелів, що належать іноземцям, включаючи The Peninsula Tokyo, Mandarin Orienta і Ritz-Carlton, тільки підвищило ставки.

Нова тенденція в японській готельній індустрії - бум на бізнес-орієнтовані готелі.

Сервіс в готелях Токіо. Будьте готові до невеликих розмірах номерів. Простір в Токіо в дефіциті, так що за винятком апартаментів в найдорожчих готелях зазвичай номера бувають трьох розмірів: крихітні, маленькі і майже нормальні.

До послуг гостей номери з кухнею та пральною машиною, а також пільгові тарифи для гостей, що проживають більш ніж тиждень. Всі номери обладнані кондиціонером (у Токіо це просто необхідність) і душовою кімнатою. Все більша кількість готелів надає безкоштовне підключення до Інтернету, хоча Wi-Fi все ще не так всюдисущий. Як і в США, в номерах готелів не можна курити, за винятком найдешевших хостелів або традиційних японських готелів.

Вартість розміщення в готелях Токіо. Недавній економічний спад відбився на готельній індустрії Японії, змусивши майже всі готелі максимально знизити ціни. Ще недавно забронювати номер зі знижкою було досить проблематично, тоді як зараз все більше і більше готелів розміщують подібну інформацію в інтернеті.

Ціновий розкид за ніч у дабл (двомісному номері), включаючи податки і плату за обслуговування, такий: дуже дорогі готелі коштуватимуть від 50 000 ієн, дорогі готелі - в діапазоні від 32 000 до 50 000 ієн, середня ціна складе 16 000 - 32 000 ієн, можна знайти і зовсім недороге житло менш ніж за 16 000 йен.

Сезонність відвідування Токіо. Хоча Токіо не страждає від браку готельних номерів у високий сезон (коли більшість японців проводить час в горах або на узбережжі), можуть виникнути утруднення через проводяться конференцій та інших бізнес заходів.

Якщо можливо, не відвідуйте Токіо в середині лютого, коли починаються вступні іспити до університетів і натовпи честолюбних школярів та їх батьків заповнюють місто.

Влітку, коли Японію відвідують більшість іноземних туристів, більш дешеві номери закінчуються першими, тому подбайте про бронювання готелю заздалегідь, щоб не мати проблем з пошуками готелю після довгого перельоту.

Похожие статьи




ВИСНОВОК - Розвиток готельного бізнесу Японії

Предыдущая | Следующая