Організація обслуговування бенкетів і прийомів та інших свят, організації кейтерингового обслуговування - Організація діяльності готелю "Рів'єра"

Поряд з такими видами обслуговування як обслуговування відвідувачів за столиками в торгівельному залі, самообслуговування, буфетне обслуговування, виїзне обслуговування, існує така форма обслуговування як банкет.

У "Рів'єрі" легко організувати як банкет в класичного виконання, так і самі незвичайні і яскраві події. Крім усього іншого, гості тут можуть повечеряти результатами власної творчості, прийнявши участь в майстер-класі по приготуванню суші, усамітнитися для ділової зустрічі або невеликого банкету можна в одному з двох невеликих і дуже затишних vip-залів. У "Рів'єрі" можна замовити банкети і фуршети, кейтерінг. Проводяться дні народження банкети і будь-які інші свята.

При визначенні кількості офіціантів, необхідних для обслуговування такого банкету виходять з розрахунку один офіціант на 8-10 гостей. Приймаючи від улаштовувачів банкету замовлення, адміністратор ознайомлює відвідувача із залом, в якому проходіть торжество, погоджують з ним план розставляння столів, місця почесних гостей, зразкове оформлення залу. При оформленні залу вказуються: дата обслуговування, кількість учасників, вигляд обслуговування - часткове обслуговування офіціантами, час початку та закінчення банкету.

Відповідальність за обслуговування несуть адміністратор і офіціант. Вартість замовлення оплачується повністю, шляхом безготівкового розрахунку в 2 етапи: передоплата у розмірі 50% від вартості замовлення.

Замовлення банкету: від 180 грн. з людини. Проте середня вартість бантику складає 550 грн. з людини.

Статистика банкетів в "Рів'єрі".

Середня завантаженість залів ресторану:

Літо - 57%

Осінь - 63%

Зима - 88%

Весна - 72%

В середньому банкети в "Рів'єрі" проводяться 5 разів на місяць.

Контингент споживачів

У "Рів'єрі" перебувають переважно люди з середнім достатком чи вище середнього. Це обумовлюється високою якістю обслуговування, що відповідає високому рівню цін.

Похожие статьи




Організація обслуговування бенкетів і прийомів та інших свят, організації кейтерингового обслуговування - Організація діяльності готелю "Рів'єра"

Предыдущая | Следующая