Пропозиції щодо удосконалення діяльності тур фірми. Розробка та обгрунтування туру сільського туризму "Стежками Фастова" - Обгрунтування розвитку сільського туризму в Україні

Туристична фірма "Феєрія" займається сільським туризмом в Україні, але не в Київському районі.

Але я б радила, у перспективі, почати цим займатися, тому що з кожним роком туризм розвивається ще більш швидкими темпами, а особливо сільський туризм. Київський район є важливим туристичним районом України, що пояснюється як особливими природно-кліматичними умовами, так і наявністю тут великої кількості пам'яток історії та культури різних епох, культур і народів. Для туристичної фірми це був би непоганий прибуток, ажде в Україні є на що подивитися.

Пропоную тур для туристичної фірми "Феєрія" для енергійних та веселих сімей з дітьми захоплюючу подорож у світ унікальної української природи, історії та архітектури: ліси та озера, церкви і монастирі, безліч цікавих історичних пам 'яток.

Приватні сільські садиби - це чудова альтернатива для зручного та економного відпочинку на свіжому повітрі з усіма зручностями. З кожним днем їх кількість в Україні зростає, адже це дуже зручний спосіб відпочинку для туристів та чудова змога заробітку для сільських жителів.

Сьогодні в умовах тотальної кризи не кожна сім'я може поїхати на відпочинок за кордон. Відпочинок на селі став приємною альтернативою протягом літніх канікул або просто вихідних та дуже бюджетною. Але й в питанні ціни з'явилися різні варіанти, кожен може вибирати для себе кращу пропозицію по ціні та якості.

Власники сільських садиб можуть зробити багато цікавих пропозицій для дозвілля, окрім розміщення та харчування. Серед таких послуг: рибалка, полювання, гончарство, верхова їзда, збирання грибів та ягід, уроки гончарства та вишивки та багато інших цікавих речей.[46]

Тур "Стежками Фастова"(розрахований на 7 днів/6 ночей)

Розташування: М. Фастів(64км від м. Київ). місто обласного підпорядкування Київської області, районний центр, розташоване на Придніпровській височині над річкою Унавою (притока Ірпіня).

Добиратися можна: машиною, маршруткою або електричкою. При колективній заявці можлива організація трансферу мікроавтобусом або на військовій техніці (БРДМ - бойова розвідувально - дозорна машина). 40 хв. їзди від Києва стануть для Вас захоплюючою екскурсією по дорогах Київщини, особливо, якщо хочете здійснити її на військовій техніці (БРДМ).

Інфраструктура: Садиба "Родовий маєток" складається з двох житлових будинків, баня, літній басейн, зручна паркова та гараж(Додаток 2).

Тут можна відпочити, виспатися, відновити здоров'я і гармонію в душі, попаритися в чудовій лазні, посидіти біля каміна, покататися на велосипедах і військовій техніці. Відвідати музеї історії та побуту наших предків, починаючи від первісних стоянок людини, трипільської культури до історичних пам'яток ХІ-ХІХ століття.

Полювання та риболовля для аматорів і професіоналів. Збір грибів та ягід. Хвойні та змішані ліси, озеро з чистою водою і піщаним берегом, дивовижні світанки і заходи, рослини, птахи і тварини, які зустрічаються на цих теренах - у Вас є можливість доторкнутися до цього і полюбити всією душею.

Розваги

До ваших послуг ми безкоштовно надамо:

    * Винний льох з барною стійкою * Караоке * Рибальські снасті * Літній басейн * Надувні матраци * Велосипеди * Дартс * Настільний теніс * Бадмінтон * Волейбол * Боксерська груша, гирі, гантелі * Дошка Євмінова * Взимку катання на санях і санчатах лижах і ковзанах.

При бажанні допоможемо організувати:

    * Українські посиденьки "В гості до бабусі", з українськими піснями, байками, оповіданнями про народні традиції та обряди, в автентичному сільському будинку * Організація урочистостей (можна театралізованих): банкетів, днів народжень та ін. В садибі, у дворі, в лісі, біля озера * Квести в лісі (Розважально-пошукові програми) * Агротерапія * Проведення фотосесій * Відвідування міні-заводу з виробництва пінопласту * Збір грибів і трав

Харчування: 3-х разове

Розміщення: 2-х і 3-ри місні номери у двоповерхових будинках.

Програма туру "Стежками Фастова"

День 1. Прибуття до м. Фастів. Сніданок та заселення до номерів.

Оглядова екскурсія по місту, відвідання Покровської дерев'яної церкви, яку ще називають "Палієва". Заснував її Семен Палій (за переказами)

Православна Покровська церква збудована у 1740 році. Дзвіницю звели у (1779-1781 рр.) Вона відрізняється диво гармонійними пропорціями і досконалістю форм, вважається шедевром української дерев'яної архітектури. Вона недавно відреставрована і лише дзвіниця, що стоїть поряд, нагадує своєю деревиною, що потемніла, про поважний вік споруди, навколишній паркан побудований без жодного цвяха

Тривалість екскурсії - 2 години, обід в сабибі "Родинній маєток".

Вільний час та вечеря на свіжому повітрі біля садиби.

День 2. Сніданок. Відвідування дендрологічного парку Олександрія. Дендрологічний парк Олександрія це один з кращих парків України, він є державним пам'ятником садово-паркового мистецтва XVIII-XIX ст. Парк виник як заміська резиденція графа К. Браніцького на місці природної діброви біля річки Рось. Спочатку це була літня, а потім і основна резиденція графів Браницькіх.

Тривалість екскурсії 4 години. Обід в Садибі.

Вільний час. Катаня на конях

Вечеря біля вогнища.

День 3. Сніданок. Прогулянка по лісу з досвідченим лісником, який навчить всім тонкощам збирання грибів, ягід та польових трав. Розповість про лікарські властивості запашних трав та навчить застосовувати ці уміння в домашньому господарстві.

Приготування обіду в лісі на вогнищі та приємне спілкування з лісником про те, як треба оберігати природу.

Змагання з волейболу між жителями садиби. Вільний час.

Вечеря в садибі.

День 4. Сніданок. Екскурсія по музеям м. Фастів. Під час якої відвідаємо Музейний комплекс (вагон на коліях Фастівського вокзалу) та меморіальна плита. Місце підписання Акту Злуки між Українською Народною Республікою і Західно-Українською Народною Республікою. Також відвідаємо фастівський краєзнавчий музей та Меморіальний музей-садиба Кирила Григоровича Стеценка, за часів перебування на Фастівщині видатного українського композитора, протоієрея УАПЦ К. Г.Стеценка, Веприк дійсно став своєрідним духовно-релігійним центром не лише Фастівського, а й сусідніх районів.

Тривалість екскурсії - 2 години

Обід на території садиби. Вільний час

Вечеря. Затишний вечір з караоке.

День 5. Сніданок. Вільний час та відпочинок біля місцевого озера.

Обід. Спортивно-розважальний квест у лісі для всієї сім'ї.

Уроки гончарського мистецтва. Виготовлення керамічних виробів з гончарної глини: посуду, кахлів, іграшок, прикрас, сувенірів тощо. Давнє ремесло багатьох народів світу, в тому числі українське ремесло, господарська діяльність та мистецька культура українців.

Вільний час. Вечеря.

День 6.Сніданок. Рибалка на місцевому озері. Вільний час.

Обід на території садиби.

Вільний час. Українські посиденьки "В гості до бабусі", з українськими піснями, байками, оповіданнями про народні традиції та обряди, в автентичному сільському будинку.

Вечеря. Вільний час.

День 7. Сніданок. Пішохідна прогулянка по місту. Відвідування церкви Святої Параскеви. Церква Святої Параскеви збудована у 90-х роках ХХ століття на місці старої, зруйнованої більшовиками. Відновлена за кресленнями. Церква пов'язана з життям Кирила Стеценка, який був парафіяльним священиком у ній. Біля неї його і поховали.

Обід. Від'їзд до Києва.

Вартість туру: 2840 грн. на одну особу.

Вартість туру включає:

Проживання

220грн/доба

Сніданок

70 грн

Обід

70 грн

Вечеря

70 грн

Трансфер

120 грн

Всього:

2840 грн

У вартість туру входить:

Трансфер(м. Київ - м. Фастів - м. Київ)

Супровід під час екскурсій

Організація спортивних квестів та ігор.

У вартість туру не входить: вхідні квитки до музеїв, транспортне обслуговування під час екскурсій, медичне страхування.

Похожие статьи




Пропозиції щодо удосконалення діяльності тур фірми. Розробка та обгрунтування туру сільського туризму "Стежками Фастова" - Обгрунтування розвитку сільського туризму в Україні

Предыдущая | Следующая