Організація рекламної діяльності на ПП "Євро-Софія" - Характеристика діяльності туристичної фірми ПП "Євро-Софія"

Для того, щоб підвищити попит на туристичний продукт, турфірма використовує різноманітні рекламні засоби.

Туристична реклама - активний засіб здійснення маркетингової політики туристичної фірми по просуванню туристичного продукту, посиленню зв'язку між виробником і споживачем туристичного продукту.

Мета реклами туристичного продукту для рекламодавця -- довести інформацію до споживачів і домогтися її розміщення для розширення попиту на туристичні продукти. Споживачу реклама туристичного продукту дає змогу заощадити час і засоби при з'ясуванні заявлених відмітних властивостей туристичного продукту.

Туристична фірма використовує різноманітні рекламні засоби, але найпоширенішим є саме зовнішня реклама. При вході до туристичної фірми "Євро-Софія", щодня вивішують всі нові пропозиції, знижки, гарячі пропозиції та інше. Доволі часто можна зустріти рекламу фірми в Інтернеті. Про те що така реклама є ефективною, свідчать всі люди, які приходять туди щоб замовити собі туристичну подорож. Близько 60% всіх бажаючих поїхати звернулися до туристичної фірми "Євро-Софія" саме завдяки побаченій рекламі. Запам'ятовується і логотип туристичної фірми. Також діє інтернет та смс-розсилка. Кожна людина, яка раніше бронювала сою подорож через нашу фірму, час від часу отримуває смс-повідомленнями з цікавими пропозиціями. Таким чином і фірма не дає про себе забувати, для того щоб турист не звернувся до іншої фірми.

Отже, можна зробити висновок, що реклама у діяльності цієї туристичної фірми відіграє дуже велику роль, адже завдяки ній, можна щоразу привертати увагу нових клієнтів, завдяки чому і прибуток фірми буде зростати.

Похожие статьи




Організація рекламної діяльності на ПП "Євро-Софія" - Характеристика діяльності туристичної фірми ПП "Євро-Софія"

Предыдущая | Следующая