Організаційно-технічні заходи з забезпечення туру - Організація автомобільної подорожі у Прибалтику

Для організації здійснення автомобільної подорожі я вибрав автомобіль марки Kia Rio седан

Першого дня по прибутті в Вільнюс ми поселяємось в готель-"Radisson Blu Hotel Lietuva ". Вишуканий 4* готель Radisson Blu Lietuva розташований у центрі Вільнюса на березі річки Неріс. До послуг гостей безкоштовна автостоянка на території готелю, просторі аркова безплатним Wi-Fi і фітнес-центром.

Усі номери готелю Lietuva оформлені в теплих тонах і оснащені кондиціонером, ПК і телевізором з багатьма каналами, сейфом та міні-баром. У кожному з них є сучасна ванна кімната, укомплектована дзеркалом та туалетно-косметичними засобами.

У готельному ресторані Riverside сервірують багатий сніданок "шведський стіл". Тут подають різноманітні страви інтернаціональної та скандинавської кухонь. Гості також запрошуються до розташованого на поверсі бару Skybar, звідки відкривається вид на Старе місто.

За обсягом харчування форма обслуговування даного готелю є BB. Тому що в даному готелі передбачено тільки сніданки. За формою обслуговування Шведський стіл. Вартість проживання 10 є [2]

На другий день, оскільки не передбачено обід в готелі, то обідаємо в ресторані "GABI" . [3]

Ресторан розташований в старому місті на одній із вуличок-на вулиці Pilies. Тут ми замовляєм суп(1є.),а також салат вартістю 2є.

Наступного дня в Шауляй, ми зупиняємось в 4-х зірковому готелі Љaulys

До послуг гостей безкоштовний Wi-Fi і сауна. Готель розташований в центрі міста, знаходиться всього в 1 хвилині ходьби від пішохідної зони Шауляй. Гості можуть безкоштовно користуватися тренажерним залом і Шяуляй собор знаходиться в 3-х хвилинах ходьби від готелю.

Номери оформлені в теплих тонах, сучасні номери готелю Љaulys оснащені супутниковим телебаченням і міні-баром.

Європейські страви подаються в ресторані в класичному стилі, а також сніданок пропонується щоранку. Упаковані ланчі можуть бути отримані по замовленню.

З додаткових послуг в цьому готелі передбачено:

    -пральня -чистка взуття -прасування одягу. -ксерокс

Послуги харчування даного готелю за обсягом типу BB. А за формою-шведський стіл. Вартість проживання в даному готелі 13є.[2]

Обід проводимо в піцерії Chaplie Pizza. Тут можна замовити смачну піцу з грибами. Вартість обіду обійдеться в 10є.[4]

Четвертого дня ми снідаємо в готелі, оскільки у вартість він включений. По прибутті в Ригу ми заселяємось в 4* готель

Збудований у стилі модерн 4* готель Neiburgs розташований у самому центрі Старого міста Риги. З його вікон відкривається вид на Домську площу. Гостям пропонується розміщення в розкішних апартаментах з кондиціонерами та міні-кухнями.[2]

Усі апартаменти готелю Neiburgs обставлені елегантними меблями.

В усіх апартаментах можна користуватись телевізором із плоским екраном, DVD-програвачем та безкоштовним Wi-Fi. Усі просторі ванні кімнати з ванною та підігрівом підлоги укомплектовані халатами.

Стійка реєстрації гостей працює цілодобово. Гості зможуть позайматися у невеликому тренажерному залі, відпочити в сауні та паровій лазні, а також вибрати книги для читання з бібліотеки з багатою збіркою літератури.

У ресторані для гурманів Neiburgs сервірують сніданок "шведський стіл" і традиційні страви балтійської та європейської кухні, для приготування яких використовують свіжі продукти з центрального ринку Риги. У затишному готельному барі гості можуть замовити напої.

Від готелю Neiburgs можна за 15 хвилин пішки дістатись до Центрального залізничного вокзалу міста, а за 5 хвилин - до популярної Латвійської Національної опери. В цьому готелі надаються такі додаткові послуги, як: пральня, хімчистка, прасування одягу, чистка взуття.

Вартість проживання в даному готелі за одну ніч становить 8є. У вартість номеру включено тільки сніданок. За обсягом послуги харчування можна віднести до типу BB, а арко тільки сніданок, а за формою обслуговування Шведський стіл.

На обід йдемо в ресторан SUITE Ресторан

Вишуканий ресторан SUITE пропонує азіатські і європейські блюда, якими Ви зможете насолодитися в залі, оформленому в ефектному стилі Art Deco. Чудові кулінарні витвори можна покуштувати як на обід, так і на вечерю. Єдиний у своєму роді в Балтії ресторан SUITE подарує Вам незабутні враження. Вартість обіду обійдеться в 8 є[19]

П'ятого дня снідаєм в готелі Риги. Поснідавши ми вирушаєм в Естонію до м. Талліна, де поселяємось в 4* готель Tallink City, який розташований в прекрасному місці. Тут гостей чекають сервіс високого рівня і номери для некурящих.

Готель знаходиться недалеко від середньовічного Старого міста Талліна, в 850 метрах від Ратушної площі. До послуг гостей 2 сауни, салон краси і елегантні номери з безкоштовним доступом в Інтернет.

Світлі номери готелю City оформлені в теплих пастельних тонах і оснащені кондиціонером. У числі зручностей супутникове телебачення, сейф і міні-бар.

Різноманітний сніданок "шведський стіл" подається в ресторані City, який спеціалізується на стравах інтернаціональної кухні.

На цілодобовій стійці реєстрації надаються послуги консьєржа та камери схову. Також гості можуть замовити один з численних видів масажу.

Відстань від готелю Tallink City до пасажирського порту Таллінна складає 1 км, а до Центрального залізничного вокзалу - 2 км. Вартість проживання в такому готелі становить 20є.[2]

В час обіду маємо можливість відвідати ресторан Peppersack. Ресторан знаходиться за адресою Viru2/Vana turg6. Це середньовічний ресторан, який є найбільш придатним для вживання їди, напоїв та розваг. В даному ресторані вартість обіду складе близько 12є.[23]

Шостого дня перед від'їздом в Україну, ми завітаєм в прекрасне місто Тарту де поселяємось в готель Art Hotel Pallas by Tartuhotels, де ми зупиняємось на одну ніч.

Він розташований в самому центрі міста, на околиці Старого міста Art Hotel Pallas. Цей готель пропонує сучасні номери з кондиціонером, РК-телевізором з супутниковими каналами, а також безкоштовний Wi-Fi. Безкоштовна приватна парковка і ознаками в залежності від наявності.

Номери готелю Art Палласа і світлі номери з мальовничим видом на околиці. Кожен забарвлений в яскраві кольори. У всіх номерах є опалення і власна ванна кімната.

Починається пішохідна вулиця прямо в Art Hotel Pallas і проходить через весь Старе місто. Тартуський університет знаходиться всього в 650 метрах від готелю. Головний залізничний вокзал міста знаходиться в 1,2 км від Паллади, і є автобусна станція в межах 200 метрів. Аеропорт Тарту знаходиться в 7 км.

Крім того, гості можуть відвідати манул на місці салон краси, який включає в себе перукарня, косметолог. Він також пропонує манікюр і педикюр

У ресторані готелю подають страви британської кухні. Він також може похвалитися вибір вин. Вранці сервірується сніданок. Вартість проживання в даному готелі становить 36є. В вартість проживання включено сніданок. Тому останнього дня нашої поїздки ми на обід завітаєм в ресторан який називається Polpo, де можна буде замовити суп за 3є, а також картопляне пюре з відбивною за 4є. Даний ресторан знаходиться за адресою Тарту вул. Рюйтли 9 [22]

Похожие статьи




Організаційно-технічні заходи з забезпечення туру - Організація автомобільної подорожі у Прибалтику

Предыдущая | Следующая