ПРАКТИЧНА РОБОТА "STARLIGHT CONVENTION CENTER THALASSO &;amp; SPA 5*" - Організація розміщення туристів

У районі Кизилагач, на відстані 12 км від міста Сіде і 80 км або 60 хвилин їзди від аеропорту Анталії, знаходиться розкішний готель на березі Середземного моря, з власним пляжем і спа-центром.

Готель Starlight Convention Center, Thalasso &; Spa, відкрився в 2008 році в комплексі World Of Sunrise, побудований на загальній площі 310.000 кв. м., в чудовому місці, де поєднуються всі відтінки зеленого кольору, тут можна побачити архітектурні елементи усього періоду, починаючи з античних часів і закінчуючи сучасним часом.

За красою природи район Манавгат вважається одним із наймальовничіших в Анталії.

Єдиний і неповторний в Туреччині, готель Starlight Convention Center Thalasso &; Spa запрошує зануритися в містичну атмосферу Східного та Західного Середземномор'я, завдяки номерам, в яких ви розміститеся на час своєї відпустки, де ви зможете побачити на власні очі всю неординарність культури Анталії, осягнути блаженство синяви Середземного моря і все це з концепцією 5 зірок "Ультра-все включено"!

Готель Starlight Convention Center Thalasso &; Spa пропонує клубні номери категорії суперіор і двоповерхові номери з джакузі в прекрасному зеленому саду.

Головна будівля "Starlight Convention Center Thalasso &; Spa" складається всього з 5-ти поверхів і на кожному поверсі, в дизайнерських лініях окремих номерів, були відображені елементи певних культур, і ви можете спробувати осягнути дух цих культур.

У головному корпусі готелю зали для конференцій і нарад, аудиторія із спрямованістю на бізнес-туризм, що дозволяють проведення наймасштабнішої організації заходів на Середземномор'ї.

Кількість номерів і місць: 811/1622.

Загальна інформація:

Номери у головному корпусі:

    - Стандартні номери з видом на гори: 90; - Стандартні номери з видом на море: 135; - Сюїти "Junior": 4; - Сюїти Deluxe: 3; - Сюїт Deluxe для інвалідів з видом на море: 1; - Сюїт Deluxe для інвалідів з видом на парк: 1; - Сюїти "Corner Jacuzzi" з видом на море: 2.

Номери у віллах:

    - Номери Club Superior: 452; - Клуби для інвалідів: 6; - Сьюти "Club Jacuzzi": 108; - Клуб сьюти: 2.

Комфортабельність номерів (залежно від категорії номера): сейф у кожному номері (здатний вмістити ноутбук), чайний і кавовий набір в кожному номері, центральний кондиціонер, послуги збирання номерів двічі на день, фен, підключення до Інтернету, телефон, супутникове ТБ і інтерактивне музичне мовлення, рушники, бавовняні банні халати і тапочки, широкоекранний плазмовий телевізор, ванна, джакузі на терасі в сюитах Corner, послуги пральні та хімчистки, гардеробна кімната з цифровим замком, спеціально сплановані номери для інвалідів, кожен день, протягом усього вашого відпочинку, оновлення міні-бару.

У номері: ТБ з російським каналом, центральне кондиціонування, міні-бар (безкоштовно), сейф (безкоштовно), ванна, фен, телефон, килимове покриття - main building, покриття - паркет - bungalow, балкон, французький балкон або тераса, халат і тапочки - тільки в main building, набір для приготування чаю та кави - тільки в main building, підключення до інтернету (безкоштовно, Wi-Fi) - тільки в main building, дитяче ліжко (за запитом).

Категорії номерів:

    - 90 Hotel Standart (з видом на гори) - 33 м2, максимум 2 людини; - 136 Hotel Standart (з видом на море) - 38 м2, 1 кімната, pool &; sea view, максимум 2 + 1 люд.; - 4 Junior Suite - 50 м2, спальня, особистий басейн, квіти і фрукти в день заїзду, garden view, макс. 2 + 1 люд.; - 3 Deluxe Suite - 59 м2, 2-поверхові, спальня, вітальня, джакузі, garden view, макс. 2 + 2 люд.; - 4 Corner Jacuzzi Suite - 58 м2, спальня, вітальня, міжкімнатні двері, 2 ванні кімнати, 2 санвузли, особистий басейн, квіти і фрукти в день заїзду, французький балкон, garden view, макс. 2 + 1 люд.; - 3 King Suite -210 м2, 2 спальні, вітальня, міжкімнатні двері, 2 ванні кімнати, джакузі, 3 санвузли, кухня з плитою та холодильником, особистий басейн, квіти і фрукти в день заїзду, французький балкон, pool &; sea view, макс. 2 + 1 люд.; 1 Presidential Suite - 57 м2, спальня, вітальня, міжкімнатні двері, 1 ванна кімната, джакузі, 2 санвузли, особистий басейн, квіти і фрукти в день заїзду, макс. 2 + 1 люд.; - 452 Club Superior - 70 м2, спальня, вітальня, міжкімнатні двері, 1 ванна кімната, джакузі, 2 санвузли, особистий басейн, квіти і фрукти в день заїзду, макс. 2 + 1 люд.; - 108 Club Jacuzzi Dublex -1 кімната, garden view, макс. 2 + 1 люд.; - 51 Club family room (2-х кімнатні) - 51 Club family room (3-х кімнатні) - 2 Club Suite - 25 м2, 1 кімната, garden view, макс. 2 + 1 люд..

Номери для інвалідів: 8 номерів (6 номерів в бунгало, 2 номери в головній будівлі)

Розміщення з тваринами: не дозволено.

Існує три концепції "Ультра все включено":

1. Starlight Ультра Все Включено Концепція (+2015)

Гості, що розмістилися в номерах в головному корпусі Starlight Convention Center &; SPA і в номерах клуб джакузі сьют, можуть скористатися наступними видами послуг:

    - Шведський стіл головного ресторану на 300 чоловік, де ви зможете покуштувати абсолютно нові страви, які ви ніколи раніше не їли. - Зможете безкоштовно повечеряти в 8-ми ресторанах "А'la carte" (Італійський, Суші-ресторан, Російська, Мексиканський, Французька, Індійський, Рибний і Монгольський Ресторан). 2. Starlight TOP VIP Концепція (2015)

Гості, що розмістилися в королівських номерах і сюітах головної будівлі готелю Starlight Convention Center &; SPA, зможуть скористатися всіма послугами концепту "Ультра-Все Включено", а також послугами концепту VIP і FULL VIP а також:

    - Ресторан "Starlounge" на 50 людина пропонує насолодитися смаком різних страв кухонь країн світу за програмою TOP VIP. - Любителі водних видів спорту можуть одноразово скористатися безкоштовною послугою одного з моторних видів спорту. 3. Starlight Концепція для молодят (+2015)

У день приїзду в номер додаються квіти і вітальна листівка. Залежно від заповнювання готелю по можливості надається ранній заїзд в номер і

Пізній виїзд з номера (до 16:00 годин дня). При наявності номерів вищої категорії по можливості надається зміна номера. Для молодят в номер кладеться VЭP банний набір і спеціальний комплект постільної білизни. За бажанням гостей приготування спеціальної ванни. У день приїзду шампанське, тарілка фруктів, турецьких солодощів і суміш горіхів в номер. Після заїзду сніданок у номер. Спеціально для молодят вечеря при свічках в одному з платних ресторанів а-ля карт (крім Teppanyaki, Рибного і Барбекю, послуга безкоштовна, за попередньою резервацією). Знижка на платні послуги готелю (10%). Користування басейном Тhalasso по попередній резервації (30 хвилин). Користування VIP басейном.

Ресторани і бари:

У готелі практикується концепція Ультра - "все включено". Дана концепція включає в себе можливість користуватися всіма послугами, що надаються для гостей, що розмістилися в номерах категорії номера Club Superior зокрема, а також усіх гостей готелю. У дану концепцію входять: сніданок з основного ресторану, пізній сніданок, обід, вечеря, легкі закуски, нічний сніданок, тонкі коржі "гезлеме", місцеві алкогольні та безалкогольні напої, а також імпортні алкогольні та безалкогольні напої.

З 10 ресторанів "а'la carte" тільки два ресторани пропонують свої послуги гостям даної категорії за умови замовлення столика. Ці гості зможуть відвідувати безкоштовну частину заходів та розваг.

Головний ресторан - щодня до послуг відвідувачів пропонується шведський стіл, представлений чудовим поєднанням страв турецької кухні і кухонь інших країн світу. У ресторані, де практикується сервіс "шведського столу", гостям пропонується полуденок (пізній сніданок) обід і вечерю, а також шведський стіл, що складається зі страв національної кухні.

Головний ресторан VIP - його послугами можуть скористатися гості, купивши пакет "Top VIP", "Full VIP" і "VIP Concept". Сніданок: 07: 00/11: 00 (Шведський стіл). Обід: 12: 30/14: 00 (Шведський стіл). Вечеря: 19: 00/21: 00 (Шведський стіл). Місткість ресторану - 300 чоловік.

Ресторан Середземноморської кухні "A'la Carte" - пропонує страви середземноморської кухні, представлені різними салатами і приготованими на оливковій олії стравами, запрошує вас на вечерю. Вечеря в цьому ресторані пропонується безкоштовно.

Ресторан італійської кухні "A'la Carte" - ви зможете покуштувати незрівнянні макарони, піци, салати, м'ясні страви італійської кухні, чекає вас на вечерю.

Ресторан французької кухні "A'la Carte" - тут можна поласувати стравами французької кухні, відкритий на вечерю.

Ресторан російської кухні "A'la Carte" - страви традиційної російської кухні, пропонуються в посуді з оригінальним дизайном, все готово для прийому на вечерю.

Ресторан індійської кухні "A'la Carte" - страви традиційної індійської кухні пропонуються для гостей - аматорів екзотичною східної кухні вас чекають на вечерю.

Суші-Ресторан "A'la Carte" - пропонує поласувати незрівнянним різноманітністю суші та інших видів страв, запрошує вас на вечерю.

Суші - Ресторан "A'la Carte" - пропонує вам вечеря з багатим розмаїттям суші зі свіжої риби.

Ресторан монгольської кухні "A'la Carte" - пропонує вам поласувати стравами з монгольської кухні, приготованими професійними кухарями з відібраних особисто вами продуктів.

Ресторан османської кухні "A'la Carte" - запах кебаба поєднується з запахом незрівнянних страв турецької кухні, пропонує вам безкоштовну вечерю.

Лобі-бар - 24 години на добу лобі-бар пропонує свої послуги. Тут вас чекають всілякі види коктейлів різних країн світу та широкий вибір алкогольних та безалкогольних напоїв. Ви можете скористатися його послугами щодня, з 16:00 до 24:00.

Бар Saygon (Пляжний бар) - пропонують свої послуги кожен день, з 9:00 до 24:00.

Бар FЕLLЕ (Філлі-бар) - пропонують свої послуги кожен день, з 09:00 до 18:00.

Бар Pub - пропонують свої послуги кожен день, з 18:00 до 24:00.

Бар SPA - пропонують свої послуги кожен день, з 09:00 до 20:00.

Вітамін-бар - пропонують свої послуги кожен день, з 09:00 до 20:00.

Кафе Zindan - пропонують свої послуги кожен день, з 09:00 до 23:00.

Харчування:

Сніданок: 7:00 - 10:00

Пізній сніданок: 10: 00 - 11:00

Гезлеме: 11: 30 - 18:00

Морозиво: 11: 30 - 17:00

Обід (шведський стіл): 12: 30 - 14:30

Дитячий буфет: 12: 30 -14: 30

Закуски після обіду: 14: 30 - 16:30

Чайний годину (чай, кава і кекси): 17: 00 - 18:00

Вечеря (шведський стіл): 19: 00 - 21:00

Дитячий буфет: 19: 00 - 21:00

Нічні закуски: 23:00 - 6:00

Ресторани а-ля карт: 19: 00 - 21:30 (платно і за записом), (Середземноморський ресторан а-ля карт безкоштовно / 1 раз на час відпочинку / по запису / хв. 5 ночей).

Послуги міні бару: 09: 00 -17: 00 поповнюється щодня (в номерах головної будівлі пиво, енергетичні напої, шоколад, горішки, чіпси і безалкогольні напої (кола, фанта, вода, мінеральна вода); у клубних номерах тільки безалкогольні напої).

Обслуговування в номерах: цілодобово (для гостей TOP VIP послуга безкоштовна).

Свіжовичавлені соки: безкоштовно на сніданку і пізньому сніданку.

Інфраструктура:

    - 10 ресторанів (8 а'ля карт); - 7 барів; - 24 конференц-зали (до 2000 персон); - 6 басейнів (2 критих з підігрівом, 4 відкритих); - 7 водних гірок; - 12 тенісних кортів (з грунтовим покриттям); - Центр таласотерапії; - Центр краси; - SPA-центр; - Послуги лікаря; - Пральня; - Ліфти; - Обслуговування номерів; - Інтернет-кафе (платно); - Wi-fi в лобі (безкоштовно); - Власний піщано-гальковий пляж, перша берегова лінія; - Парасольки, шезлонги, матраци, рушники - безкоштовно.

Протяжність пляжу - 250 м.

Похожие статьи




ПРАКТИЧНА РОБОТА "STARLIGHT CONVENTION CENTER THALASSO &;amp; SPA 5*" - Організація розміщення туристів

Предыдущая | Следующая