Самі незвичайні готелі - Готельний бізнес: стратегія розвитку (2000 - 2009)

Один із самих незвичайних, унікальних готелів світу - Treetops Hotel ("Готель на вершинах дерев"), що розташовується в одному з природних парків Кенії. Саме в цьому готелі в 1952 р. Єлизавета II довідалася, що стала королевою Англії. Унікальність готелю полягає в тому, що він у буквальному значенні розташований на вершинах дерев, і з його вікон можна спостерігати, як дикі тварини збираються на водопій.

Австралія пишається своїм підвідним готелем на Великому бар'єрному рифі: вікна гостьових кімнат якого, розташовані нижче рівня моря, дозволяють милуватися приголомшливими підводними пейзажами.

У Японії теж є досить незвичайні готелі. Кімнати одного з них, Capsule Hotel, дійсно нагадують капсули або піни - простір без вікон приблизно 1,2 метри на 2,2 метри, у якому з меблів маються лише ліжко та тумбочка з телевізором, на кнопки якого можна натискати, не встаючи з ліжка. Такі готелі популярні серед людей, яким треба відіспатися після вечірки з босом, від якої було не можна відмовитися, і відряджених викладачів, що вважають, що дорогі токійські готелі їм не по кишені.

А ще в Японії є "готелі любові": туди приходять на кілька годин пари, позбавлені можливості спокійно займатися любов'ю в себе вдома через складні житлові або інші умови.

Самий високогірний готель світу гніздиться на одному з хребтів Гімалаїв на висоті 13 тис. футів. У гарну погоду з нього відкривається приголомшливий вид на Еверест. Звичайно через висоту 80% гостей страждає від нудоти, головного болю і безсонні. Не дивно, що саме популярне замовлення на обслуговування в номері - кисень: $1 за хвилину.

Похожие статьи




Самі незвичайні готелі - Готельний бізнес: стратегія розвитку (2000 - 2009)

Предыдущая | Следующая