Ресторанне господарство; РГ, заклад РГ, тип закладу РГ, клас закладу РГ - Стандарти, прикази в ресторанній справі

Вид економічної діяльності суб'єктів господарської діяльності щодо надавання послуг відносно задоволення потреб споживачів у харчуванні з організуванням дозвілля або без нього.

Примітка. Суб'єкти господарської діяльності здійснюють діяльність у ресторанному господарстві через заклади

РГ (ДСТУ 3862)

Заклад РГ

Організаційно-структурна одиниця у сфері РГ, яка здійснює виробничо-торговельну діяльність: виробляє і (або) виготовляє, продає і організує споживання продукції власного виробництва і за-купних товарів, може організувати дозвілля споживачів.

Примітка. Заклад РГ розміщується в окремій капітальній будівлі або спеціально обладнаному приміщенні іншої капі-тальної або некапітальної споруди виробничих підприємств, установ, навчальних, лікувальних, оздоровчих закладів, готелів, магазинів, закладів культури, або у вагонах залізничного, салонах авіа-, авто - та водного транспорту тощо

(ДСТУ 3862)

Тип закладу РГ

Сукупність загальних характерних ознак виробничо-торговельної діяльності закладу

РГ (ДСТУ 3862)

Клас закладу РГ

Сукупність відмінних ознак закладу РГ певного типу, яка характеризує рівень вимог до про-дукції власного виробництва і закупних товарів, умов їх споживання, організування обслуговування та дозвілля споживачів.

Примітка. За ступенем комфорту, рівнем обслуговування і обсягом Послуг, що надаються, ресторани і бари поділяють на три класи: люкс, вищий і перший

(ДСТУ 3862)

Похожие статьи




Ресторанне господарство; РГ, заклад РГ, тип закладу РГ, клас закладу РГ - Стандарти, прикази в ресторанній справі

Предыдущая | Следующая