Випередження запалювання, Налаштування стробоскопом - Технічне обслуговування і ремонт електронного запалювання автомобіля ВАЗ 2107

Звичайно, можна провести регулювання і на слух, але це не дуже правильно. Необхідна правильна установка моменту запалювання ВАЗ 2107 щоб знизити витрату палива, збільшити ресурс двигуна. Перед тим як проводити регулювання, необхідно зняти з вакуумного коректора шланг. А отвір в коректорі заглушити. Прогрійте двигун до робочої температури, щоб холості оберти трималися на нормальному рівні. Заглушіть двигун і викрутити гайку, якої вироблено кріплення корпусу розподільника запалювання.

Налаштування стробоскопом

Автомобіль запалювання інжекторний паливоподача

Стробоскоп необхідно підключити до мінуса і плюса акумуляторної батареї. Ємнісний датчик надівається на бронепровод того циліндра, за яким здійснюється настроювання. Тепер про те, як на ВАЗ 2107 установка запалювання відбувається. Від стробоскопа відбувається випромінювання світла. Промінь його необхідно направляти на шків коленвала. Щоб правильно налаштувати запалювання, потрібно встановити корпус трамблера в такому положенні, при якому стробоскоп, промінь якого паралельний мітці на кришці газорозподільного механізму, буде проскакувати в той момент, коли мітка на шківі колінчастого вала виявиться навпроти нього.

Зверніть увагу, що після завершення установки необхідно все одно перевірити правильність на трасі. Щоб домогтися необхідного кута випередження запалювання, вам потрібно буде обертати весь корпус розподільника в потрібну сторону. Після знаходження потрібного положення зафіксуйте його гайкою. Аналогічно відбувається установка безконтактного запалювання ВАЗ 2107 момент випередження регулюється точно так само.

Похожие статьи




Випередження запалювання, Налаштування стробоскопом - Технічне обслуговування і ремонт електронного запалювання автомобіля ВАЗ 2107

Предыдущая | Следующая