Що дає установка БСЗ на сімку?, Заміна трамблера - Технічне обслуговування і ремонт електронного запалювання автомобіля ВАЗ 2107

А ось зараз почнеться розхвалювання безконтактної системи. Ні для кого не секрет, що безконтактне електронне запалювання набагато краще за свого попередника. Причина тому - відсутня необхідність в частому контролі розподільника і переривника. А що потрібно сучасному водієві? Щоб його машина їздила, та не вимагала від нього знань в пристрої автомобіля і його систем. Зауважте, чим сучасніше машина, тим менше власник втручається в її роботу. Максимум - це заміна рідин і фільтрів.

І БСЗ зробила крок назустріч водіям, вона позбавила їх від потреби постійно перевіряти зазори, регулювати кут випередження, чистити контакти. Зараз досить велика кількість людей, які коробку швидкостей від поршня відрізнити можуть з великим трудом. Чи зможе він зробити всі вищеописані процедури? Саме. Отже, дистанційне безконтактне запалювання дозволяє збільшити надійність автомобіля. А необхідність в частих регулюваннях відпадає.

Заміна трамблера

Щоб провести повну заміну трамблера на автомобілі ВАЗ 2107 вам необхідно скористатись лише одним інструментом - ключем на "13". Спочатку відключите від кришки всі дроти, які йдуть до свічок запалювання. Між карбюратором і трамблером прокладений шланг для нормального функціонування вакуумного регулятора випередження запалювання. До розподільника запалювання йде невеликий джгут проводів. Він з'єднується з ним за допомогою колодки. Після цього викручуєте гайку, якій вироблено кріплення корпусу трамблера до блоку двигуна внутрішнього згоряння.

Робите це за допомогою ключа на "13". Знімаєте шайби і пластину. Злегка потягнувши вгору, можна витягти корпус тумблера зі свого місця. Вартість нового розподільника для автомобіля ВАЗ 2107 а також для всієї класичної серії, приблизно 800 рублів. У тому випадку, якщо планується установка безконтактного запалювання ВАЗ 2107 замість класичного, доведеться витратитися на суму близько двох тисяч рублів. Це середнє значення вартості комплекту магазинах.

Похожие статьи




Що дає установка БСЗ на сімку?, Заміна трамблера - Технічне обслуговування і ремонт електронного запалювання автомобіля ВАЗ 2107

Предыдущая | Следующая