Вступ - Стандарт роботи служби room-service

Офіціант замовлення подача

Вітаємо Вас з тим, що ви були вибрані для виконання обов'язків офіціанта. Це одна із самих важливих посад в нашому готелі "Ріксос -- Прикарпаття"! Як офіціант, Ви будите подавати гостям їжу і напої, і саме Ви повинні скласти на них прекрасне враження. Тільки від Вас залежить -- чи буде гість відчувати себе добре і чи залишиться в нього відчуття, що обслуговування було прекрасним.

Ми пропонуємо Вам курс навчання, Який поможе вам добитися успіху в даній області діяльності. Ми гордимося якістю продуктів і напоїв, які ми пропонуємо нашим гостям в Ресторанах та Барах нашого готелю. Наші високі стандарти можуть підтримуватись тільки такими людьми як Ви, котрі поділяють наші погляди і бажання добитися найвищих результатів в цій області, а також надавати саме краще обслуговування нашим гостям кожного дня.

Як офіціанту, Вам просто необхідно постійно підтримувати енергетичне, дружелюбне і повне піклування по відношенню до гостя. Це саме Ваш обов'язок змусити кожного гостя почувати себе "особливим" в ресторані чи в барі і впевнитись, що він насолоджується атмосферою, поданими стравами і напоями.

Основні принципи, перелік на сторінках цього посібника, поможуть Вам досягнути цих цілей. Наряду з практичним навчанням, даний посібник відповість на більшість виникнувших у Вас питань по завданнях, обов'язками і стандартами обслуговування в нашому готелю.

Обслуговування - одна з найважливіших складових частин успішної роботи ресторану, і навіть чудово приготовлена їжа не може компенсувати відсутність в ресторані відмінного сервісу. Правильне обслуговування кожного гостя залежить від виконання своїх обов'язків всіма співробітниками протягом дня. І незалежно від того, наскільки втомився або який настрій у співробітника, він повинен завжди залишатися привітним і уважним.

В обов'язки офіціанта входить уміння пристосовуватися до різних типів гостей, докладати зусилля до того, щоб через надане обслуговування вони відчували себе майже зобов'язаними прийти ще!

Обслуговування гостя починається з того моменту, коли диспетчер рум сервісу підняв телефонну трубку. І кожен етап взаємодії з гостем - це можливість справити на нього сприятливе враження, зробити його постійним відвідувачем, підвищити середній чек, пропонуючи додаткові страви та напої.

Телефонний етикет;

Відповіді на дзвінок, "вітання, ресторан, ім'я, чим можу допомогти", не більше трьох дзвінків. Ми не знаємо, хто нам дзвонить, і, дотримуючись "Правила 4 фраз", справляємо позитивне враження.

Якщо гість звертається з проханням, ми повинні повторити його своїми словами. Прохання має бути виконана протягом 15 хвилин. Якщо ми не можемо виконати, необхідно запропонувати альтернативу. Гість може задати будь-яке питання в будь-який час, тому необхідно володіти інформацією про ресторан: меню, винна карта, додаткові послуги.

Обслуговування гостей у номерах готелю здійснюється офіціантами.

Похожие статьи




Вступ - Стандарт роботи служби room-service

Предыдущая | Следующая