ВИСНОВКИ - Розробка екскурсійного туру по Вінницької області

Вінниччина має унікальні передумови формування на ринкових засадах рекреаційно-туристичного комплексу, а саме: вигідне географічне положення (область межує з Молдовою); своєрідність краю, де збереглась висока культура господарювання, традиції і навики місцевого населення; досягнуті позитивні структурні зрушення служать вагомою передумовою для поступового економічного зростання; розвинута мережа автомобільних доріг і залізниць, і у рахуванням зручного географічного положення може принести реальну вигоду області, також є можливість здійснювати авіа перельоти; наявність унікальних природних ресурсів: мінеральних вод, лісів, значних запасів підземних і поверхневих вод, інших корисних копалин індустріального значення; область володіє природним потенціалом для санаторно-курортного лікування (Хмільник, Немирів) та оздоровлення людей, який може перетворити рекреаційну сферу в одну з провідних галузей економіки області.

Об'єкти історико-культурної спадщини, санаторно-курортна та рекреаційна база (за умов відповідної модернізації), природно-кліматичні умови, достатньо розгалужена мережа автодоріг, у тому числі міждержавного значення, дають змогу позитивно оцінювати перспективи в'їзного та внутрішнього туризму в області.

З урахуванням вище згаданих фактів у даній курсовій роботі було розроблено пізнавальний тур "Вінниччина чекає на Вас!". Пізнавальний тур розширює світогляд людини, дає змогу побачити та відчути щось нове, задовольнити пізнавальні потреби, отримати нові почуття від побаченого. Саме такі тури розраховані на широке коло споживачів. Маршрут туру відіграє велику роль у наданні йому необхідної привабливості, задоволенні побажань та інтересів туристів.. Тому для екскурсійно-пізнавальних турів критерієм відбору пунктів маршруту є атрактивність об'єктів показу для задоволення мети подорожі, можливість забезпечити різноманітність програми перебування в даному населеному пункті, його транспортна доступність та забезпеченість послугами гостинності. Маршрут туру розроблений згідно вказівок, тобто найцікавіші пункти, що задовольнять потреби споживачів.

Тур розрахований на 3 ночі / 4 дні та вартість його складає на одну людину з групою у 27 чоловік грн. Цей маршрут охоплює головні туристичні райони Вінницької області. В вартість туру входить: проживання в готелях, медичне страхування, супровід гіда, екскурсії по програмі.

Отже, за своєю ціною туристичний маршрут пізнавального характеру Вінницької області - є дуже зручним та вигідним.

Похожие статьи




ВИСНОВКИ - Розробка екскурсійного туру по Вінницької області

Предыдущая | Следующая