Висновки к 3 розділу - Обгрунтування розвитку сільського туризму в Україні

Стратегічною метою розвитку сільського зеленого туризму в Україні є створення конкурентоздатного на внутрішньому і світовому ринках національного туристичного продукту. А також розширення внутрішнього туризму і постійне зростання об'ємів в'їзного туризму, забезпечення комплексного розвитку рекреаційних територій і туристичних центрів, з врахуванням соціально-економічних інтересів їх населення. Не можна забувати і про збереження і відновлення природного середовища і історико-культурної спадщини, наповнення державного і місцевого бюджетів. Уряд України розвитком туризму, зокрема сільського зеленого, належним чином не займається. Весь світ робить на цьому великі гроші, будь-яка країна, що має хоч трохи цікаві пам'ятки, прагне залучити до себе туристів, а Україна недооцінює можливостей цього вигляду бізнесу для економіки держави. Безумовним чинником успішного розвитку сільського туризму є реклама, яка може бути надана на основі банку даних про розвиток сільського зеленого туризму журналом, видаваним Союзом підтримки сільського зеленого туризму: "Туризм сільський зелений", а також на основі створення всіляких інформаційних видань, які за підтримки органів державної влади (особливо в області оподаткування), дозволять стати сільському зеленому туризму потужним чинником відродження села і економіки в цілому.

Провівши аналіз роботи тур фірми "Феєрія", визначили, що дане підприємство може зробити великий внесок у розвитку туризму на Київщині. Адже Київська область має чудовий потенціал для розвитку цього виду туризму. Також у третьому розділі провели була наведена статистика та динаміка розвитку сільського туризму в Україні.

Для розробки туру був проведений аналіз можливих пропозицій сільського туризму в Київській області і завдяки цьому розроблений оптимальний варіант туру для сімейного відпочинку. Розроблено програму перебування туристів, визначено перелік об'єктів історико-культурної спадщини та природно-заповідного фонду, які будуть використовуватися на маршруті та прорахована вартість туру.

Похожие статьи




Висновки к 3 розділу - Обгрунтування розвитку сільського туризму в Україні

Предыдущая | Следующая