Розробка рекламної стратегії - Розробка міжнародного кільцевого туру

Розробка рекламної стратегії та маркетингове дослідження

Туристична реклама - активний засіб здійснення маркетингової політики тур фірми по просуванню туристичного продукту, посиленню зв'язку між виробником та споживачем, засіб поширення інформації і переконання людей, який створю уяву про продукт, викликає довіру і бажання купити.

Працюючи в туристичній агенції, для підвищення ефективності роботи підприємства та забезпечення зростання прибутків необхідно зробити маркетингові дослідження туристичного ринку України. Для цього складається анкета.

Розробка реклами полягає в тому, щоб до споживача різної категорії донести всю суть.

Рекламу туру слід розмістити у журналі " Міжнародний туризм" , тому що така реклама перш за все представлена оголошенням з текстом та малюнком, а також рекламними статтями. Перевагами журналів є їх виразність, багатоколірність, якість друку та паперу та загальна привабливість оформлення. Така реклама коштуватиме значно дорожче ніж в газеті, але й ефект буде очікуваний. Реклама в журналах націлена на постійного читача, та на окрему цільову аудиторію. Для того, щоб реклама в пресі досягла потенційних споживачів, необхідно вибрати відповідне видання. При аналізі видань звичайно вивчають наступні аспекти:

    1. зміст друкованих матеріалів та їх цінність для потенційних споживачів; 2. читацька аудиторія; 3. тираж - дає уявлення про можливе охоплення цільової аудиторії; 4. періодичність випуску; 5. розцінки на рекламу; 6. можливості використання кольору.

Реклама по телебаченню - наймасовіший, але й найдорожчий засіб рекламування, використовується для передачі рекламних повідомлень і демонстрації рекламних фільмів. Телебачення ідеально дозволяє зробити широку імідж-рекламу завдяки величезній кількості глядачів, а також стимулюючу рекламу практично будь-яких товарів і послуг шляхом безпосереднього показу товару чи переваги послуги. Тому й ефективність телереклами є надзвичайно високою.

Реклама туру на телебаченні включає в себе розповідь з одночасним фільмом про Францію, її культуру, людей, культурно - історичні місця та курорти.

Довго тривалість рекламного ролику приблизно 25 секунд, що неперевершено донесе до великої кількості населення про туристичне агентство та тур. [8]

Похожие статьи




Розробка рекламної стратегії - Розробка міжнародного кільцевого туру

Предыдущая | Следующая