ВИСНОВКИ - Організація автомобільної подорожі у Прибалтику

В першому розділі, я описав які етапи слід пройти при створенні туру. Насамперед потрібно вибрати пункти маршруту, тип транспорту на якому туристи будуть пересуватися.

Після цього потрібно визначитися яка схема маршруту найбільш доцільно для того чи іншого туру.

Після виконання цих етапів потрібно визначитись який цей тур за сезонністю, за сегментацією ринку тобто на яку вікову категорію він розрахований.

Пройшовши ці етапи потрібно розбити програму туру.

Для розробки туру потрібно вибрати країну місто та туристичні об'єкти які турист буде відвідувати. При розробці туру потрібно врахувати такі моменти як:

    -насиченість програми екскурсіями та цікавими заходами -час на сніданок(30 хв.),обід(60 хв.) та вечерю(45 хв) -час на переїзди з одного пункту до іншого -програма повинна бути варіативною

Дальше слід визначитися з місцем відпочинку та місцями харчування туристів.

Визначившись можна приступати до розрахунку вартості туру. В вартість туру повинна входити вартість основних послуг, вартість додаткових послуг, податок, прибуток туроператора. Розрахувавши вартість туру, на останньому потрібно знати які заходи з організації подорожі слід вжити.

Це такі заходи як:

Визначитись з типом транспорту, маршрутом туру, зібрати документи на візу та подати їх у візовий центр. Туристичній фірмі необхідно зарезервувати номери в готелях в тих чи інших країнах, в яких туристи будуть зупинятися. А також потрібно буде забезпечити якісним харчуванням.

Другий розділ я присвятив на опис свого туру. Спочатку я визначився з містами, об'єктами, які група буде відвідувати, після цього я склав короткий опис цих міст та туристичних об'єктів в них. Після цього я приступив до розробки програми туру. Дальше розписав які складові частина входять у вартість туру. Це: вартість основних послуг, вартість туру додаткових послуг, розмір податку, а також прибуток туроператора.

Похожие статьи




ВИСНОВКИ - Організація автомобільної подорожі у Прибалтику

Предыдущая | Следующая