Висновки - Особливості організації конгресних і виставкових послуг в готелях світу

Діловий туризм - один з найперспективніших напрямів сучасного туризму. Високі темпи його розвитку визначають, в першу чергу, глобалізація світової економіки і "стирання кордонів". Бізнесмени все частіше шукають і знаходять ділових партнерів за кордоном. Але, вирушаючи в подібну подорож, вони хочуть не просто побувати на виставці, семінарі, конференції - вони їдуть за новими можливостями для свого бізнесу. А ці можливості будуть найбільш кращим чином представлені там де для цього створені найкращі умови, враховуючи те, що сьогодні щодня проводяться різного роду зустрічі у самих різних галузях сучасної економіки, вже зараз у сфері ділового туризму загострюється конкуренція і ця конкуренція видна у всьому, практика показує що топ-менеджери з більшою охотою поїдуть на менш цікаву конференцію але на якій будуть створені найкращі умови для проживання та спілкування учасників. Вони з більшою охотою відправлять своїх співробітників на навчання будучи впевненим у компетентності приймаючої сторони якої в першу чергу будуть оцінювати за рівнем організації всього процесу не тільки навчання, але і проживання.

Як було відмічено в роботі в діловому туризмі не буває дрібниць, логіка тут зрозуміла, чим менше відбувається несподіваних неприємностей, тим більше часу і уваги буде витрачено на справу, і тим вигідніше витратяться ресурси компаній учасників. Звичайно, можна заперечити, що ніщо ніколи не йде за планом, але не можна забувати, що діловий туризм сильно відрізняється від туризму, метою якого є скажімо подорож по якій-небудь країні, коли дрібні неприємності багатьма розцінюються як деяка пригода, в той час як у діловому туризмі будь-яка помилка є втратою ефективності, а значить і грошей.

Враховуючи, що дана галузь туризму швидко розвивається, конкурентна боротьба в плані організації ділового туризму буде зростати пропорційно до потреб в ньому, і тут як і в будь-якій конкуренції відсталим на старті доведеться платити за те щоб наздогнати тих хто почав раніше, в цьому плані в нашій країні слід якомога швидше зайнятися розвитком всієї інфраструктури ділового туризму.

Похожие статьи




Висновки - Особливості організації конгресних і виставкових послуг в готелях світу

Предыдущая | Следующая