Вступ - Особливості організації конгресних і виставкових послуг в готелях світу

З кожним роком ділові, культурні та наукові зв'язки між регіонами і країнами стають все більш тісними. Діловий туризм відіграє в цьому важливу роль. Розвиток національної економіки та її інтеграція в світовому ринку теж немислимі без розвитку сфери ділового туризму. Ділова комунікація, обмін технологіями та інформацією, пошук нових ринків, пошук партнерів для інвестицій і спільних проектів, просування компаній через PR-акції, навчання персоналу та впровадження корпоративної культури - все це діловий туризм, як несподівано б це не звучало. А ще, діловий туризм - це один з ресурсів інтеграції та розвитку компаній, через участь у виставках і конгресах, через бізнес-освіту.

Діловий туризм є однією з провідних і найбільш динамічно розвиваючих галузей світової економіки. За свої небачено швидкі темпи зростання діловий туризм визнаний економічним феноменом ХХІ століття.

Діловий туризм грає найважливішу роль в розвитку національної економіки, сприяє її інтеграції у світовому економічному риноку. Сучасний бізнес неможливий без активного обміну інформацією, без оволодіння новими технологіями, без підвищення кваліфікації на всіх рівнях ділової освіти, участі в міжнародних конгресах, семінарах, виставках і т. п. Все це входить до сфери ділового туризму. Завдяки цій галузі туризму відбувається прилив нових ідей у економіці, завойовуються нові ринки, тобто здійснюється прогрес.

Похожие статьи




Вступ - Особливості організації конгресних і виставкових послуг в готелях світу

Предыдущая | Следующая