Послуги харчування, Організація бронювання місць в готелі - Еволюція готельного бізнесу в Україні

Весь восьмий поверх готелю "Прем'єр Палац" відведений для ресторану "Терракота". Він пропонує середземноморську кухню з південними та східними мотивами, а також страви української кухні.

Лоббі - бар, розташований на першому поверсі готелю - місце як для зустрічі з друзями, так і для ділових переговорів. Легкі закуски та напої послужать їх чудовим супроводженням. Лоббі - бар оснащений шістьма столиками і має 21 посадкове місце. Бар працює цілодобово.

Поруч з баром розташований вітамін - бар "Лагуна". Він славиться різноманітним асортиментом вітамінних соків та коктейлів. Час роботи бару "Лагуна": з 7 до 23.00.

В склад служби Ресторанного Сервісу входять підрозділи: Ресторан "Терракота", Лоббі - бар, Фітнес - бар "Лагуна" та ресторан "Sumosan", служба обслуговування в номерах (Room-Servise).

В штат служби Ресторанного Сервісу входять: менеджер CPC, менеджер R-S, головний шеф-повар, адміністратори ресторану, адміністратор R-S, адміністратор барів, замісник головного шеф-повара, технолог, офіціанти, бармени, повара, господарчі працівники.

Організація бронювання місць в готелі

Процес бронювання часто включає в себе найважливіший перший контакт між клієнтом і підприємством готельного господарства. Ефективний процес бронювання забезпечує більш якісне планування, координацію, кадрову політику і організацію виробництва.

Агент по бронюванню повинен вміти швидко і точно реагувати на замовлення по бронюванню. Ефективність процесу бронювання залежить від встановленого порядку обробки замовлень, оновлення інформації, подачі інформації і підтвердження.

Інформація про бажання має велике значення для наступних адміністративних функцій. Наприклад, інформації по клієнтам може бути видана на основаній інформації, отриманої в ході процесу бронювання. Найважливішим результатом бронювання є наявність номера к часу прибуття гостя.

Взагалі в підприємствах готельного господарства використовується два види бронювання: гарантоване бронювання і негарантоване бронювання

В "Прем'єр Палаці" використовуються обидва види бронювання.

Гарантоване використовується для юридичних осіб, негарантоване - для фізичних осіб.

Бронювання місць у "Прем'єр Палац" відбувається за дуже простою схемою. Гість може забронювати собі місце по Інтернету, приславши факс або зателефонувавши у готель.

Під час бронювання клієнт має повідомити:

    - прізвище та ім'я; - день та час прибуття; - тип номеру.

Плата за бронювання при поселенні у готель стягується в розмірі 50 відсотків вартості номера.

Бронювання місць у "Прем'єр Палац" відбувається у єдиній системі "Hotel 3" і тому інформація про стан номерного фонду безперешкодно передається до відділу розміщення.

Детальніша інформація бронювання номерів та порядок поселення наведена у "Правилах користування " Прем'єр Палац " та надання готельних послуг".

Похожие статьи




Послуги харчування, Організація бронювання місць в готелі - Еволюція готельного бізнесу в Україні

Предыдущая | Следующая