Організація надання основних і додаткових послуг в готелі "Прем'єр Палац", м. Київ - Еволюція готельного бізнесу в Україні

Готель "Прем'єр Палац" є одним з найкращих виробників послуг на ринку готельного господарства в Україні.

Готель "Прем'єр Палац" пропонує різноманітні послуги (продукти), які можна поділити на 4 рівня:

    1-й рівень - основний продукт - послуга проживання в номерах типу Single, King, Twin та Business Junior Suite. 2-й рівень - супутній продукт - послуги чи товари, які необхідні гостям для того, щоб використати основний продукт: послуга реєстрації, послуги ресторану та бару, телефонні апарати, телевізори, міні-бари в номерах, фітнес-центру та масажного кабінету, послуги пральні та хімчистки. 3-й рівень - додатковий продукт (послуга) - послуги, що надають основному продукту додаткову вигоду та допомагають відрізнити дану послугу від конкуруючих з нею.

Таким продуктом в готелі "Прем'єр Палац" може бути вихід в Інтернет, наявність великого басейну під скляним куполом, наявність вітамін-бару.

4-й рівень - продукт в широкому розумінні, тобто як сприймають послуги готелю гості.

Сприйняття клієнтами виражається в задоволенні - в задоволенні ціною, місцерозташуванням (центр міста, близькість до урядових, культурних та бізнес-установ), в задоволенні професіоналізмом обслуговуючого персоналу, внутрішнім оздобленням номерів, закладів харчування, басейну, масажних та косметичних кабінетів.

Готель "Прем'єр Палац" надає послуги, які можна поділити на основні та додаткові. Основною послугою є: послуга проживання та харчування. Для гостей пропонуються 150 номерів високого класу, які обладнані електронними замками, мають освітлення та індивідуальний сейф, сучасну сантехніку та підлогу з підігрівом, герметичні вікна та двері, супутникове телебачення та міні-бар, телефон в ванній кімнаті та доступ до Інтернету. Категорії номерів наступні:

Single - покращений номер з середньою площею кімнати більше 19 кв. м та ванною кімнатою приблизно 4 кв. м, з ліжком шириною 1.6 м - 1.8 м, трьома телефонними апаратами.

King - однокімнатний номер, середня площа кімнати більше 27 кв. м, ванна кімната приблизно 6 кв. м з біде, ліжко "King size", 3 телефонних апарата.

Twin - покращений двомісний номер, середня площа кімнати приблизно 32 кв. м, ванна кімната приблизно 5 кв. м з біде, два ліжка "Twin size" та 3 телефонних апарата.

Business Junior Suite - номер "напівлюкс" середньою площею приблизно 35 кв. м, ванною кімнатою 7.7 кв. м з біде та гостьовим туалетом. Ліжко "King size" та 4 телефони.

У вартість номерів включаються ПДВ, сніданок, можливість відвідання фітнес клуба з 7.00 до 23.00 ( басейну, сауни, тренажерного залу - для гостей ці послуги безкоштовні, для інших - одноразовий гостьовий візит коштує 250 грн.), піднос багажу при заїзді та виїзді, отримання повідомлень факсом та e-mail.

Похожие статьи




Організація надання основних і додаткових послуг в готелі "Прем'єр Палац", м. Київ - Еволюція готельного бізнесу в Україні

Предыдущая | Следующая