Загальне ознайомлення з підприємством, Розміщення закладу готельного господарства в містобудівній структурі - Сучасні технології організації готельного та ресторанного обслуговування

Розміщення закладу готельного господарства в містобудівній структурі

Готель "Radisson Blu Hotel Kyiv" зручно розмістився в центрі Києва, в декількох хвилинах ходьби від головної магістралі української столиці - знаменитої вулиці Хрещатик. Поблизу готелю розташовано багато відомих визначних пам'яток, магазинів і ресторанів Києва. Готель розташований всього в 57 км від міжнародного аеропорту "Бориспіль" і може запропонувати фантастичний вид на Дніпро, центральні вулиці міста зі своєю неповторною архітектурою та на одну з головних історичних пам'яток України -- головну браму стародавнього Києва, так звані Золоті Ворота.

Схема генерального плану ділянки готелю складена відповідно діючих норм та правил проектування громадських будівель:

    - ДБН В.2.2-9-99 "Громадські будинки та споруди"; - ДБН В.2.2-20:2008 "Будинки і споруди. Готелі"; - ГОСТ 28681.4-95 "Туристско-экскурсионное обслуживание. Классификация гостиниц"; - ДСТ 30389-95 "Громадське харчування. Класифікація підприємств"; - Сан ПиН 42-123-5777-91 "Санитарные правила для предприятий общественного питания, включая кондитерские цеха и предприятия производящие мягкое мороженое"; - ДНАОП 7.1.30-1.02-96 "Правила охорони праці для підприємств громадського харчування"; - ДБН В.2.2.-11-2002 "Підприємства побутового обслуговування"; - ДБН В.2.2-23; 2009 "Підприємства торгівлі"; - ДНАОП 7.1.00-1.01-96 "Правила охорони праці для об'єктів роздрібної торгівлі"; - ДБН В.2.2.-16-2005 "Культурно-видовищні та дозвіллєві заклади"; - архітектурно - будівельних креслень.

Готельний комплекс з підземним паркінгом призначено для обслуговування клієнтів широким асортиментом послуг.

До складу комплексу входять:

    - Готель на 255 номерів. Категорія готелю ****. Готель ділового призначення під брендом "Radisson SAS Hotels &; Resorts". - Пральня, потужність 2550 кг/добу. - Бізнес - центр на 310 місць. - Фізкультурно-оздоровчий комплекс на 170 робочих місць. - Підприємство громадського харчування на 470 місць.

Просторова структура готелю забезпечує чіткий розподіл потоків гостей, персоналу, що обслуговує, і відвідувачів блоків суспільного призначення.

У будинку передбачені окремі входи:

    - на рівні F1 (відмітка + 0.000) у житлову зону, ресторан, - на рівні В1 (відмітка - 4.050) у бізнес центр, фізкультурно-оздоровчий комплекс, вхід персоналу та завантажувальна.

Зони розташування входів для персоналу і на територію доставки товарів не попадають у зону видимості гостей. Зона доставки екранована від оточення.

На входах установлюється система контролю доступу персоналу в готель, а також в інші вразливі зони готелю, такі, як комп'ютерний зал, склади, офіси та ін. Система контролю доступу ідентифікує й реєструє всіх осіб, що входять і виходять із дверей під контролем.

На рівні В2 розташовано: паркінг, пральню, складські приміщення готелю та ресторану, інженерні приміщення фізкультурно-оздоровчий комплекс.

На рівні В1 розташовано: вхід персоналу, служба охорони, побутові приміщення та їдальня персоналу, завантажувальна, виробничі приміщення підприємства громадського харчування, бізнес центр; технічні приміщення.

На рівні F1 розташовано: вестибюль, лобі бар, обідні зали та виробничі приміщення ресторану

На рівні F2 розташовано приміщення відділу кадрів та адміністративні приміщення готелю, готельні номери

На рівні F3; F4; F5; F6; F7 розташовано: готельні номери.

Похожие статьи




Загальне ознайомлення з підприємством, Розміщення закладу готельного господарства в містобудівній структурі - Сучасні технології організації готельного та ресторанного обслуговування

Предыдущая | Следующая