Висновки, Література - Вплив економічних чинників на ефективну діяльність організацій туристичної сфери

Туристичний стратегія ефективний маркетинговий

З даного дослідження можна зробити висновок про вплив, який має на фірму середовище її перебування і як важливо його досліджувати і вивчати. Також видно, що добре викладена стратегія фірми сприяє її розвитку, бо саме на її основі підприємство вибудовує свою тактику на ринку. Стратегію потрібно узгоджувати з потребами фірми і зовнішнього середовища і вносити корективи, коли це потрібно.

Щодо маркетингу туристичної фірми, то його основним завданням є організація процесу вироблення і надання послуг, які є потрібні на ринку тепер і в майбутньому.

Література
    1. Димитров С. Экономика и организация туризма / Димитров С ; [пер. с болг. Димитров С]. - М. : Прогресс, 1972. - 192с. 2. Котлер Ф. Основи маркетингу / Котлер Ф., Армстронг Г, Солндерс Дж. ; [пер з англ.] - [2-е євр. вид.]. - М.; СПб; К. : Вид. дом "Вільямс", 1999. - 1152 с. 3. Липец Е. А. Best Eastern Hotels - новые возможности для маркетинга и продажи услуг отелей Украины на мировых рынках / Е. А. Липец // Гостиничный бизнес, - 2000. - № 2, - С. 40-42. 4. Мацола В. І. Скарби Карпат - на користь державі (з досвіду розвитку турист.-рекреац. Галузі Закарпаття) / В. І. Мацола // Урядовий кур'єр. - 2000. - С. 10. 5. Формування стратегії сталого розвитку туризму і курортів в Україні : матеріали Всеукраїнського круглого столу : зб. наук. статтей та виступів / [за заг. ред. О. І. Соколової]. - К. ; Сімферополь : СГТ, 2007. - 174 с.

Похожие статьи




Висновки, Література - Вплив економічних чинників на ефективну діяльність організацій туристичної сфери

Предыдущая | Следующая