Особливості складу та організації роботи приміщень культурно-дозвіллєвого і фізкультурно-оздоровчого призначення - Сучасні технології організації готельного та ресторанного обслуговування

Фізкультурно-оздоровчий комплекс розташовано на рівні F1(позначка 0.000) та на рівні В1(позначка - 4.050), вісі: "6 - 20", "А'' - Г'' ".

Пропускна спроможність фізкультурно-оздоровчого комплексу - 180 осіб на добу; в тому числі: банно-оздоровчого комплексу - 76 осіб, гімнастичного залу - 52 особи, СПА-комплексу - 52 особи.

Режим роботи 1 зміна.

На рівні F1(позначка 0.000) розташовано:

    - Вестибюль (обладнання: м'які меблі для відпочинку, журнальні столики), санвузли для клієнтів (для сушіння рук встановлено електрорушники). - Магазини призначені для реалізації супутньої продукції СПА-комплексу (обладнання: універсальні гірки та прилавки, касовий термінал). Об'єм реалізації товарів в обсязі виставкової площі. - Місце для адміністратора (обладнання: стійка адміністратора, комп'ютер, шафи для чистої білизни. Чисту білизну привозять ліфтом (L 7) у закритих контейнерах до початку роботи закладу). - Офіс (обладнання: офісні меблі та комп'ютерна техніка). - Комора прибирального реманенту. Обладнання: душовий піддон, машини для прибирання підлоги. - Комора для брудної білизни. Обладнання: пересувний стелаж для брудної білизни. ?- Приміщення для персоналу з санвузлом та душовою. Обладнання: мийна ванна, шафа холодильна, стіл, мікрохвильова піч, електричний чайник, столом зі стільцями для прийому їжі, шафа, шафи для одягу, м'які меблі для відпочинку, журнальний стіл.

- Солярій, приміщення обладнано горизонтальним солярієм.

    ?- Приміщення для релаксації (флоутінг). Основне завдання флоутінгу - розслабитися, відпочити, заспокоїтися, уникнути болю. Обладнання: флоут-капсула, банкетка з плечиками для роздягання, полиця для рушників клієнтів, санвузол та душова кабіна. ?- Кабінети для вологого масажу (2 кабінета). Обладнання: дві кушетки для вологого масажу, гідро масажний басейн, шафа лабораторія з вбудованою мийною ванною, банкетка з плечиками для одягу, полиця для рушників клієнтів, крісла для відпочинку, журнальний столик, санвузол та душова кабіна. ?- Приватні СПА-кабінети (2 кабінета). СПА-кабінет в складі: парна на 1 особу, сауна на 1 особу, зона відпочинку (обладнання: два масажних стола, гідро масажний басейн, шафа лабораторія з вбудованою мийною ванною, меблі для відпочинку, телевізор), роздягальня (обладнання: шафа для одягу, стільці), санвузол, душова кабіна, парогенераторна (обладнання: парогенератор на об'єм приміщення 10-12 м3).

Сауна обладнана піччю на об'єм приміщення 10-18 м3, заводського виготовлення з автоматичним захистом і відключенням до повного остигання через кожні 8 годин безперервної роботи. Безпосередньо над електричною кам'янкою під стелею встановлено негорючий теплоізоляційний щит. У парильній передбачено влаштування протипожежних перфорованих сухотрубів, приєднаних до внутрішнього водопроводу.

    ?- Кабінети для масажу (4 кабінета). Обладнання: масажний стіл, шафа лабораторія з вбудованою мийною ванною, душова кабіна, стілець. ?- Кабінет для гідромасажу. Обладнання: масажний стіл, гідро масажна ванна, шафа лабораторія з вбудованою мийною ванною, душова кабіна, стілець.

На рівні В1 (позначка -4.050) розташовано:

- Гардероб персоналу фітнесу з санвузлом, душовою кабіною та приміщенням для переодягання (обладнання: шафи для одягу, фен).

    - Санвузли для клієнтів (для сушіння рук встановлено електрорушники). - Комора прибирального реманенту, (обладнання: душовий піддон, стелажі, машини для прибирання підлоги). - Гімнастичний зал на 20 осіб. Обладнання: тренажери для розвитку різних м'язів тіла, кардіо - тренажери, диспенсер для холодної та гарячої води, бачки для збору використаного одноразового посуду, шафа для рушників, бак для використаних рушників. - Роздягальні чоловіча та жіноча. Обладнання: шафи для одягу, лави для роздягальні, дзеркала з полицею, фени. Поруч розташовані санвузли та душові з відкритими кабінами. ? - Кабінети для масажу (2 кабінета). Обладнання: масажний стіл, гідро масажна ванна, шафа лабораторія з вбудованою мийною ванною, душова кабіна, стілець. ? - Приміщення для відпочинку. Обладнання: лежаки та лавки для відпочинку, столики для напоїв, столи для книг.

Сауна обладнана піччю на об'єм приміщення 16-35 м3, заводського виготовлення з автоматичним захистом і відключенням до повного остигання через кожні 8 годин безперервної роботи. Безпосередньо над електричною кам'янкою під стелею встановлено негорючий теплоізоляційний щит. У парильній передбачено влаштування протипожежних перфорованих сухотрубів, приєднаних до внутрішнього водопроводу.

Похожие статьи




Особливості складу та організації роботи приміщень культурно-дозвіллєвого і фізкультурно-оздоровчого призначення - Сучасні технології організації готельного та ресторанного обслуговування

Предыдущая | Следующая