Висновки та пропозиції - Сучасні технології організації готельного та ресторанного обслуговування

У період практики на готельному підприємстві "Радіссон Блу" я дізналася багато нового в галузі готельної індустрії, виконала програму в повному обсязі, пройшола кваліфіковану практику та ознайомилася з роботою всіх служб готелю. З інтересом і відповідальністю підходила до роботи всіх служб готельного сервісу, брала участь у суспільному житті підприємства.

На закінчення моєї практики зроблені наступні висновки..

Готельний комплекс є надзвичайно важливим елементом соціальної сфери, що грає велику роль у підвищенні ефективності суспільного виробництва і відповідно зростання життєвого рівня населення.

Отримані під час практики знання дають змогу дати характеристику готелю "Радіссон Блу" і зробити аналіз відповідності категорії готелю відповідно до міжнародних стандартів. Судячи з відгуків гостів і будучи безпосереднім учасником в процесі забезпечення гостя відповідним комфортом, можна сказати, що готель повністю відповідає категорії "****", маючи лише один мінус через відсутність басейну. Проте якість надання інших послуг повністю задовольняє споживачів, про що свідчить велика частка постійних клієнтів і завантаженість готелю, яка доволі часто складає 100%.

Загалом недоліків у готелі непомічено. Відповідальний персонал усуває будь-які проблему у найкоротші терміни так, що гість й не дізнається про її наявність. Хочеться зауважити, що плинність кадрів у контактній зоні готелю дуже висока, доводиться багато часу приділяти введенню нових працівників у роботу, що певною мірою негативно впливає на робочий процес. Готель сприяє "збереженню" хороших працівників, робить ставку на кар'єрний ріст всередині колективу (більше 90% працівників управлінської ланки всередині готелю виросло зі звичайних офіціантів чи покоївок "Радіссона"), за що "мисливці за головами" називають даний готель "схрещувачем".

"Радіссон Блу" - достойний конкурент п'ятизірковим готелям міста в боротьбі за гостей під час "Євро 2012", і можу із впевненістю сказати, що матиме надзвичайний попит завдяки відповідності наданих послуг ціні за даний номер.

Похожие статьи




Висновки та пропозиції - Сучасні технології організації готельного та ресторанного обслуговування

Предыдущая | Следующая