Загальна характеристика готельного підприємства, Місце розташування, підпорядкованість, призначення, місткість, поверховість, рівень комфорту - Сучасні технології готельного бізнесу

Місце розташування, підпорядкованість, призначення, місткість, поверховість, рівень комфорту

У чарівному куточку Києва, поблизу Голосіївського лісу і парку - улюблених місць відпочинку багатьох поколінь гостей столиці - в 1964 році був побудований готель "Мир", а в 1978 році зведений величний і витончений другий корпус. У 2010 році біля готелю "Мир" відкрилося метро (ст. М. Голосіївська) .

З вікон висотного корпусу готелю відкривається прекрасна панорама міста, зеленого масиву парку культури, Національний виставковий центр, де проходять різні національні та міжнародні виставки.

Затишно і комфортно відчувають себе тут гості нашого міста. Протягом останніх п'яти років готель змінився до невпізнання - прийшло друге народження. Реконструйовані, вишукано оформлені і повністю переоснащені номери та холи. І зараз готель "Мир" може запропонувати комфортабельні одно - і двомісні номери, номери "Люкс", напівлюкс і апартаменти. У номерах - телефон, телевізор із супутниковим зв'язком, холодильники. Для ділових людей в готелі створені прекрасні умови. До їх послуг конференц-зали, персональні комп'ютери з виходом в Інтернет, електронна пошта, ксерокс, факс.

У вільний час наші гості можуть скористатися послугами тренажерного залу, салоном краси, залізничними касами, туристичними, екскурсійними і транспортними послугами. Ваш автотранспорт буде у безпеці на стоянках. Працівники готелю моментально вирішують всі побутові проблеми своїх клієнтів. Готель пропонує комплекс додаткових послуг. Бажаючим ближче познайомитися з Києвом - індивідуальні та групові екскурсії; організація відвідування будь-якого культурного заходу; пропонує гостям трансфер. Для кожного з гостей готелю - підхід індивідуальний, кожного вислухають і допоможуть. Для зручності проживаючих форма оплати за бажанням - готівкова, безготівкова, кредитні картки. Працює банкомат. Незабутнє для Вас перебування в цьому готелі створюють прекрасні люди - колектив готелю на чолі з його керівником. У "Мирі" панує атмосфера доброзичливості, сімейного затишку та привітності.

Адреса підприємства: Україна, Київ, пр. 40 річчя Жовтня, 70

Тел.: +38 (044) 520 26 08; Факс: +38 (044) 520 26 79

Похожие статьи




Загальна характеристика готельного підприємства, Місце розташування, підпорядкованість, призначення, місткість, поверховість, рівень комфорту - Сучасні технології готельного бізнесу

Предыдущая | Следующая