ВСТУП - Дослідження структури вольових якостей тенісистів-розрядників

Проблема волі займає одне х найважливіших місць в психічній особливості людини, а вольова підготовка - це одне з суттєвих і обов'язкових.

Воля - це психічна діяльність людини по управлінню своїми діями для досягнення свідомо поставлених цілей при подоланні різноманітних труднощів.

Головна суть в тому, що людина здатна управляти собою, своїми діями, думками, переживаннями. Воля завжди відображається в діях, спрямованих на досягнення певної мети з подоланням труднощів, які зустрічаються на шляху для досягнення даної мети. Ясна свідома мета є обов'язковим і важливим компонентом волі спортсмена. Що визнає його енергію, рішучість, активність. Наполегливість, завзятість...

В тенісні для отримання перемоги на змаганнях спортсмену необхідно вміти долати велику кількість об'єктивних та суб'єктивних труднощів, тому проблема формування і розвиток вольових якостей має особливу актуальність. В різних видах порту існує різна структура вольових якостей. Для ефективного здійснення вольової підготовки необхідно вміти провести діагностування рівня розвитку їх вольових якостей.

Я вибрав цю тему, що вольова підготовка в тенісні відіграє важливу роль, і тренер повинен вміти її забезпечити.

Похожие статьи




ВСТУП - Дослідження структури вольових якостей тенісистів-розрядників

Предыдущая | Следующая