Вступ - Фітнес-гімнастика Калланетик

Ні для людини більшої цінності, ніж здоров'я. Але кожна жінка хоче бути не тільки здоровою, але і красивою, зберігати свою фізичну привабливість довгі роки. Найнадійнішим способом для цього є фізична тренування, що дозволяє підтримувати функцію м'язів і суглобів в оптимальному стані, і що ще більш важливо, за допомогою м'язової роботи зберігати і множити енергетичні можливості організму, наповнюючи кожну клітину тіла енергією, силою і фізичної красою. Універсальна система фізичного тренінгу, створена з урахуванням усіх особливостей саме жіночого організму, представлена в цій книзі. Називається ця система - "Калланетик".

Незважаючи на величезну кількість різноманітних програм для оздоровлення та покращення фігури, Калланетик - одна з унікальних і популярних знахідок в оздоровчій індустрії - давно завоювала країни Європи, Азії та Америки.

Калланетик - це повільна, спокійна за формою гімнастика зі статичним навантаженням. Вона високоефективна і сприяє підтяжки м'язів і швидкому зниженню ваги та обсягів тіла. Активізує імунну систему організму.

Ідеально підійде тим, хто віддає перевагу вдумливі, спокійні заняття активним і складним у координаційній відносно танцювальним видів фітнесу. Ця дивно ефективна програма тренувань допоможе створити гармонійний баланс між тілом і розумом, дозволить набути гарної фізичної форми, розвинути концентрацію і запобігти травми.

Похожие статьи




Вступ - Фітнес-гімнастика Калланетик

Предыдущая | Следующая