ОРГАНІЗАЦІЯ ДІЯЛЬНОСТІ ТУРИСТИЧНОГО ПІДПРИЄМСТВА ПП "ЄВРО-СОФІЯ", Загальна характеристика туристичної фірми ПП "Євро-Софія" - Характеристика діяльності туристичної фірми ПП "Євро-Софія"

Загальна характеристика туристичної фірми ПП "Євро-Софія"

Приватне підприємство "Євро-Софія" - це фірма, що має всі можливості (технологічні, кадрові, комунікаційні) для якісного й швидкого підбору туру будь-якої категорії. Співробітники фірми мають спеціалізовану освіту в даній області і є професіоналами туристичної галузі.

Туристична фірма "Євро-Софія" працює на туристичному ринку вже 20 років. Туристична фірма діє як юридична особа згідно з свідоцтвом про державну реєстрацію. Здійснює свою діяльність після отримання ліцензії та згідно статуту. Знаходиться у центрі міста Львів за адресою: пр. Свободи 33/1а (рис. 2.1).

розташування туристичної фірми

Рис. 2.1. Розташування туристичної фірми "Євро-Софія" у м. Львові (зроблено автором)

Приватне підприємство "Євро-Софія" було засноване 16 березня 1995 року Сидір Софією Костянтинівною та її чоловіком Сидором Богданом Івановичем. За своєю діяльністю зареєстроване як туроператор. Сидір Софія Костянтинівна у туристичній галузі працювала ще до створення туристичної фірми. Спершу вона пройшла курси екскурсовода та проводила екскурсії Львовом. Згодом, коли більше розширили межі своєї діяльності, вони їздили з туристами до Італії, де для них теж проводила екскурсії. З хорошими відгуками про ті подорожі, туристи приходяться і зараз.

Спочатку приватне підприємство "Євро-Софія" знаходилось за адресою м. Львів, Проспект Свободи 29. Через сім років було змінено фактичну та юридичну адресу на м. Львів, Проспект Свободи 33/1а, де власне зараз воно і знаходиться. Від 2011 року і по сьогоднішній день, директором туристичної фірми є донька Сидір Софії - Антохів Олена Богданівна.

Контактні дані з туристичною фірмою :

Телефон -(032) 255-08-33

Факс - (032)255-04-22

E-mal - \n Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Емблемою туристичної фірми є фаетон з кучером та двома кіньми. Від початку існування фірми зовнішній вигляд емблеми дещо видозмінився, хоча основна тематика залишилась. Кольорова гамма емблеми - вишневий фаетон на білому фоні (рис. 2.2).

емблема туристичної фірми

Рис. 2.2. Емблема туристичної фірми "Євро-Софія" [27]

Штат працівників фірми є невеликим. Він складається з директора туристичної фірми, бухгалтера та двох менеджерів (рис. 2.3).

функціональна взаємодія обов'язків між працівниками туристичної фірми

Рис. 2.3. Функціональна взаємодія обов'язків між працівниками туристичної фірми "Євро-Софія" (зроблено автором)

Директор:

    - організовує роботу інших працівників. - вживає заходів щодо попередження нестач, контролює додержання фінансової і касової дисципліни, законності списання з бухгалтерських балансів нестач; - бере участь у проведенні економічного аналізу фінансово-гос подарської діяльності та інші.

Бухгалтер:

    - самостійно і в повному обсязі веде облік необоротних активів, запасів, коштів, розрахунків та інших активів; - забезпечує повне та достовірне відображення інформації,; - готує дані для включення їх до фінансової звітності; - виконує окремі службові доручення свого безпосереднього керівника та інші.

Менеджери:

    - контролюють забезпечення високого рівня виконання турів; - робота з рекламними агентами різних засобів розміщення реклами, щодо з'ясування цін та умов подання реклами; - розроблення макетів реклами та стеження за регулярністю виходу і правильністю подачі інформації у відповідних рекламних носіях; - робота з клієнтами, ознайомлення їх з маршрутами рейсів авіа компаній; - продаж і оформлення авіаквитків; - ведення документації з продажу авіаквитків та інші.

До обов'язків візового менеджера, окрім вищеперечислених ще належить підготовка відповідних документів для подачі їх у консульство, власне подача документів у консульство та отримання їх.

Похожие статьи




ОРГАНІЗАЦІЯ ДІЯЛЬНОСТІ ТУРИСТИЧНОГО ПІДПРИЄМСТВА ПП "ЄВРО-СОФІЯ", Загальна характеристика туристичної фірми ПП "Євро-Софія" - Характеристика діяльності туристичної фірми ПП "Євро-Софія"

Предыдущая | Следующая