Курорти Азії, Курорти Америки, Африки, Автралії та Океанії - Рекреалогія в Україні

Курортне господарство Азії протягом останніх років можна охарактеризувати як найбільш динамічне. На світовому ринку туристичних послуг з'явились нові азійські суб'єкти. Сьогодні його неможливо уявити без Китаю, Туреччини, Таїланду, Малайзії, Індонезії, Мальдівських Островів та інших країн регіону.

Курорти Америки, Африки, Автралії та Океанії

Курортне господарство країн Америки, Африки, Австралії та Океанії значно диференційоване як у галузевому, так і в територіальному аспектах. З одного боку це -- високорозвинена туристична індустрія США, Єгипту, Австралії, а з іншого -- практично повна відсутність не лише курортної, а й будь-якої туристичної інфраструктури в Судані, ДР Конго, Сомалі. Причини такого становища різні: від рівня соціально-економічного розвитку до особливостей природного середовища.

Загалом на країни регіону припадає близько 18% українських туристів, у т. ч. на Африку -- 13%. Більшість українців місцем свого відпочинку обирають США, Єгипет, Туніс, Марокко, Канаду; незважаючи на високу вартість перельоту, вони все частіше відвідують Кубу, Бразілію, Південну Африку, Австралію, Ямайку та ін.

Похожие статьи




Курорти Азії, Курорти Америки, Африки, Автралії та Океанії - Рекреалогія в Україні

Предыдущая | Следующая