Туристичні послуги в Інтернеті, Список інтернет-адрес туристичних фірм - Туризм в інтернеті

Http://www. aerosvit. com - АероСвіт, на даному сайті Ви зможете дізнатися про розклад рейсів даної компанії та забронювати квитки.

Http://avialine. com - бронювання авіаквитків у будь-яку країну з Києва та інших міст.

Http://www. all-hotels. com. ua - всі готелі України.

Http://www. lvivhotel. boom. ru - готелі у Львові.

Http://www. fly. ru - система замовлень авіаквитків.

Http://www. aviatour. dp. ua -"Авіатур", послуги по перевезенню та наданні туристичних послуг населенню.

Http://www. cmpt. kharkov. com/main. html - центр міжнародних перевезень та туризму.

Http://www. bus. com. ua - на цьому сайті міститься розклад руху транспорту.

Http://www. aviabilet. net - бронювання авіаквитків on-line.

Http://www. all-hotels. com. ua - всі готелі України, дуже зручний пошук.

Http://www. ukraine-hotel. com - готелі України, розбиті по групах за містами.

Список інтернет-адрес туристичних фірм

Туристична фірма 'САМ' (Http://www. sam. com. ua) Тур, подорожі, автотур, авіаквитки, спецтур, туризм, віза, освіта, квитки, бронювання, спорт, естрада. Туристичний сервер. Каталог подорожей. Готелі. Авіаквитки. Освіта за кордоном, спецтури, дитячий туризм, в'їзний туризм.

Туризм та подорожі на Українському Порталі (Http://www. uaportal. com/Tourist) Туристичні новини та різноманітні тури від UAtourist. Пошук потрібного тура.

Туристична фiрма 'ЯНА' (Http://www. yana. kiev. ua) Життя прекрасне тому, що можна подорожувати. Фірма рада зустрічі з тими, кого манить вітер дальніх подорожей. Відпочинок і лікування на кращих курортах світу, захоплюючі екскурсії, а також різні бізнес-тури.

Компанія Алла-Тур (Http://www. allatour. kiev. ua) Український туроператор. Цілорічно і посезонно місця відпочинку і лікування для дорослих, дітей і сімей. Чорне та Азовське море, мінеральні води, екзотичні тури, полювання на Україні.

Туристична фірма Artex (Http://www. artex. com. ua) Туризм в країни Європи. Опис всіх турів.

Туристична фірма 'Health Tour' (Http://www. htour. kiev. ua) Подорож в будь-яке місце земної кулі. Послуги з еміграції до Канади. Авіаквитки на чартерні рейси.

Туристичне агентство 'Діоскури' (Http://www. dioskurs. com)
Тільки корисна інформація про тури до країн Європи, Близького і Далекого Сходу. Усе систематизовано і розписано детально. Для тих, хто полюбляє дошукуватися значень незнайомих слів і назв - легенда про братів Діоскурів.

Wenzel Group Ukraina (Http://www. wenzel-travel. cz) Тур-оператор в Чешській республіці. Тури в Прагу, на гірськолижні курорти, в Карлові Вари, Карлштейн, південні богемські моря. Опис послуг, онлайн замовлення, контактна інформація.

Туристична агенція 'New logic' (Http://www. newlogic. com. ua) Подорожі по Європі, відпочинок на курортах Середземного, Чорного, Адріатичного, Егейського морів, Індійського та Атлантичного океанів, авіаквитки з безкоштовною доставкою по Києву, термінове оформлення закордонних паспортів, організація прийому, екскурсійного обслуговування, розміщення в готелях по Києву та Україні.

Туристична компанія 'Загор'є' (Http://www. zagtour. kiev. ua) Туристична компанія пропонує повний спектр туристичних послуг. Туризм, подорожі, бронювання і продаж авіаквитків, власні каталоги подорожей, VІP - сервіс в аеропортах Києва. Генеральний агент на Україні Sіngapore Aіrlіnes і Swіss Travel System.

Туристична агенція 'Західтранссервіс' (Http://www. zapad. com. ua) Агенція займається внутрішнім і зовнішнім туризмом. Яскравий і детальний опис турів і можливостей.

Агенція термінових путівок (Http://www. hottour. com. ua) Сайт для професіоналів туристичного бізнесу й любителів подорожей. Велика кількість термінових турів у Крим і дальнє зарубіжжя.

Туристична фірма 'Саквояж' (Http://www. sacvoyage. com. ua) Інформація про індивідуальні та групові тури, відпочинок на курортах світу: екскурсії, круїзи, гірськолижні курорти, дитячий відпочинок, авіаквитки та автобусні перевезення. Статті, що розповідають про специфіку різних країн. База даних посольств.

Pan Ukraine (Http://www. panukraine. kiev. ua) Туристична фірма. Інформація про агенцію, розташування, послуги, тури, авіаквитки, відомості про авіатарифи, можливість перегляду в on-line режимі розкладу авіарейсів і статусу замовлення для пасажирів, які мають бронюровання на рейси авіакомпаній світу.

Українська Туристична Інформаційна Система (Http://www. utis. com. ua) Продаж та бронювання туристичних послуг. Практично щоденні оновлення, розпис руху. Підтримка трьох мов. Екскурсії. 'Мисливство на Україні' - один з можливих турів.

Веб-каталог турфірм (Http://www. TOUR. com. ua/firms) Каталог веб-сторінок туристичних фірм. Напрямки діяльності, опис турів з фотографіями та таблицями.

East-European Adventures (Http://www. adventures. com. ua) Ексклюзивні тури Києвом та Україною в супроводі індивідуального гіда-перекладача (10 різних мов). Цікаві туристичні програми, мисливські та рибальські тури. Організація дозвілля для індивідуальних і корпоративних клієнтів. Проведення презентацій, бенкетів, вечірок. Оздоровчі тури в українські регіони, лікування іноземних громадян у найкращих клініках України. Шлюбні тури, 'Круїзи самотніх сердець', сприяння в укладанні міжнародних шлюбів. Індивідуальне транспортне обслуговування та послуги з письмового та усного перекладу.

Туроператор Челтер (Http://www. crimealand. com. ua) Тури, відпочинок і лікування в Криму, оздоровлення в кримських здравницях, курорти, санаторії, пансіонати, дитячі табори, відпочинок батьків з дітьми, путівки.

Інформаційно-пошукова система Тур-Інформ (Http://www. travel-tour. com. ua) ТУР-ІНФОРМ - якщо Ви зібрались у подорож... Інформация про країни, тури, маршрути, фірми; СИСТЕМА БРОНЮВАННЯ санаторїїв та пансіонатів України.

Спутник Україна (Http://www. sputnik-ukraine. com) Організація прийому й обслуговування іноземних, вітчизняних туристів в Україні, організація туристичних поїздок зарубіж, екскурсійна діяльність, організація масового і оздоровчо-спортивного туризму.

Відпочинок і лікування у санаторіях і пансіонатах Криму от 'Тур Етно' (Http://www. tour-ethno. com/resort. htm) Лікування і відпочинок у санаторіях і пансіонатах Криму. Обслуговування індивідуальних туристів і організованих груп у Криму. Дитячий і сімейний відпочинок у Криму. Екскурсії по визначних пам'ятках Криму. Замовлення трансферів.

Туристична фірма 'Санрайз Крим' (Http://www. sunrise. bip. ru) На сайті Ви знайдете детальний опис великого спектру послуг, пов'язаних з відпочинком у найкращих куточках Криму. Крім того, є інформація про деякі визначні місця півострова.

Туристична агенція 'Intertravel' (Http://www. intertravel. com. ua) Бронювання і доставка авіаквитків по гарних тарифах. Обслуговування туристів туристичних груп в Україні. Міжнародний туризм.

Туристична фірма 'Руада' (Http://www. ruada-tour. com. ua)

Сайт містить докладну інформацію про відпочинок і тури, пропоновані туристичною фірмою. Класифікація пропозицій за країнами.

Укрінтур (Http://ukrintour. com. ua)

Представлено інформацію не лише для охочих відпочити, оздоровитися і розважитися, але також для тих, хто має намір повчитися або попрацювати за кордоном. Ви довідаєтеся, як можна продати свої вміння та навички у таких країнах, як Йемен, Ірландія, Іспанія, Норвегія, Австрія, Німеччина, Швеція, Франція.

В Крим з Тур-Етно (Http://www. tour-ethno. com)

Спеціалізується на обслуговуванні індивідуальних туристів та організованих груп в Криму і пропонує різноманітні послуги

Комплексне підприємство 'Тара' (Http://www. kptara. dp. ua)

До Ваших послуг список регіонів, відпочинок у здравницях яких підприємство може організувати без проблем. Представлена досить детальна інформація про санаторії і будинки відпочинку.

Туристична компанія 'Формула-Холідей' (Http://www. formulaholiday. com). На сайті можна знайти загальну інформацію про туризм і відпочинок в Україні і за кордоном, а також конкретні пропозиції щодо відпочинку, візової підтримки, оренди автомобілів, авіаперельотів і багато іншого.

Туристична агенція 'Клеопатра' (Http://www. kleopatra. com. ua). Якщо Ви мрієте вивчати англійський на Мальті, то Вам сюди. Крім того, представлена інформація про пропоновані автобусні тури, подорожі, спеціальні пропозиції.

Туристична компанія 'АВВ-Експрес' (Http://www. avvtour. kiev. ua). Індивідуальні тури. Програми розроблені та розраховані на основі прямих договорів. На сайті є докладний опис турів. Все про документи для виїзду за кордон. Є розділ, присвячений питанням страхування. Інформація для іноземців, які хочуть відвідати Київ.

Турфірма Берта (Http://www. berta. crimea. ua). На сайті розміщена інформація про умови відпочинку і лікування в Євпаторії та інших містах Криму. Опис санаторіїв, пансіонатів, будинків відпочинку, ціни, фотографії, графіки.

Туристичне агенство ІЛТОМ. (Http://www. iltom. com. ua). Фірма пропонує комплексне обслуговування іноземних і місцевих туристів: групові й індивідуальні тури. Екскурсії, молодіжні і дитячі табори, язикові курси. Організація конференцій, семінарів. Резервація готелів. Продаж квитків.

Туристична фірма ЕКСПРЕСІЯ-СВ (Http://www. expressiysv. kiev. ua). Туристична фірма ЕКСПРЕСІЯ-СВ - повний комплекс послуг по відпочинку в Києві і не тільки.

Туристична агенція Брайт (Http://www. bright-travel. narod. ru). Туризм, продаж авіаквитків на регулярні рейси українських та зарубіжних авіакомпаній, відпочинок за кордоном: Європа, Азія, Африка. Австрія, Англія, Шотландія, Угорщина, Чехія, Італія, Іспанія, Швейцарія, Канарські о-ви, Індія, Непал, Тибет, Китай, Єгипет, Туніс. Відпочинок та оздоровлення в Україні, Крим, екскурсії для дітей та дорослих, екзотика, готелі, резервація готелів та турів, літній та зимовий туризм, екстремальний туризм.

Туристична фірма 'Інтерсервіс' (Http://www. silver. n-t. org). До Вашої уваги гарячі путівки, довідкова інформація про країни, міні-круїзи, екскурсії, хоббі. Прайси.

Туристична агенція Схід (Http://www. is. svitonline. com/skhid). Відпочинок, лікування, екскурсії в будь-якій країні світу, організація конференцій, семінарів, бізнес-турів, корпоративне обслуговування. Інформація про компанію, програми, гарячі тури

Фірма 'Сардер' (Http://www. sarder. com. ua). Розміщення в санаторіях, готелях і базах відпочинку Криму; різноманітні екскурсні програми; пішохідні туристичні маршрути; обслуговування семінарів і конференцій; бронювання авіа та залізничних квитків.

Туристична aгенція 'Flyer Travel Agency' (Http://www. flyer-travel. kiev. ua). Туризм, продаж авіаквитків, медичних страховок, оформлення віз. Перелік наданих турів. Ціни. Координати.

'Всесвіт-Тур' (Http://vsesvit-tour. com). Продаж авіаквитків та турів з безкоштовною доставкою. Тарифи та послуги. Координати.

Фірма 'Хан-Тенгрі' (Http://www. han-tengry. mk. ua). Відпочинок для дітей та дорослих, екскурсійні тури, шкільний туризм. Пригодницький туризм та активний відпочинок. Інформація про напрямки діяльності фірми.

Похожие статьи




Туристичні послуги в Інтернеті, Список інтернет-адрес туристичних фірм - Туризм в інтернеті

Предыдущая | Следующая