Створення власного перспективного туру - Розвиток туристично-рекреаційної галузі Закарпаття

Програма туру: "Замки Закарпаття"

1 день:

Виїзд із Львова - приїзд до Чинадієво ( екскурсія з гідом замком "Сент-Міклош", обід) - Мукачево( панорамний огляд замку Паланок) - Невицьке( екскурсійний огляд замку) - Середнє(екскурсія замком тамплірів) - Квасово ( поселення в садиби )

2 день:

Квасово (сніданок, огляд руїн замку) - Виноградово( екскурсійний огляд замку Канків) - Королево (екскурсія до замку Нялаб) - Хуст( огляд замку) - повернення до Львова

Чина дієво

Посеред старовинного містечка Сент-Міклош розташований похмурий середньовічний замок барона Перені(14ст), з цікавим інтер'єром, потаємним ходом та спальнею Ілони Зрілі, в якій вона зустрілася з графом Імре Текелі, через це його ще називають "Замок кохання".

Середнє

Тут збереглися руїни замку тамплієрів(8ст), найсильнішого католицького ордену, це єдина фортеця в Закарпатті з елементами романського стилю.

Невицьке

Посеред лісу над мальовничою долиною річки Уж височіють руїни славного колись на все Закарпаття Невицького замку (14ст), який служив колись укриттям для жінок та дівчат, він ще й досі вражає своєю величністю і розмірами.

Квасово

Давнє поселення над річкою Боржавою, зацікавить шукачів старовини залишками фрагментів стін феодального замку (12-13ст), що розташований на п'ятнадцяти метровій вулканічній горі й зводився з метою захисту сухопутного соляного шляху.

Виноградів

Західно-українська столиця вина, розташована у підніжжі Чорнох гори і має свій замок Канко (13-16ст), із залишками готичного храму та каплиці (16ст). романтичні руни замкуі зараз ваблять численних туристів та кінематографістів.

Королево

Королівське місце відомо здавна своїм унікальним кліматом, найвідомішою стоянкою людей у центрально-східній Європі, а також залишками королівського замку Нялаб (144-17ст).

Хуст

Столиця Карпатської України знаходиться на перетині рік Ріки та Тиси. Над містом височать живописні руїни неприступного та нездоланного Хустського замку (11-16 ст), якийсь колись належав родині графа Драга (Дракули).

Із Замкової гори видно чарівні карпатські пейзажі та панораму міста.

Сільце

Поруч із селом на вершині гори колись знаходилось одне із найменш відомих фортифікаційних украплень Закарпаття - замок Бодулів (13 ст), який був збудований на місці давніх городищ та бів зруйнований за незрозумілих обставин у Середньовіччі.

Похожие статьи




Створення власного перспективного туру - Розвиток туристично-рекреаційної галузі Закарпаття

Предыдущая | Следующая