ПІДСУМКИ, ВИСНОВКИ, РЕКОМЕНДАЦІЇ - Проведення паспортизації пішохідного походу 3 категорії складності в Українських Карпатах

Група юних туристі Коломийської СЮТуристів здійснила туристсько краєзнавчу подорож по Мармарських (Рухівських) горах, Чивчинах, горах Гриніви та Чорногорі. Провела паспортизацію пішохідного походу третьої категорії складності згідно з затвердженим Порядком класифікації маршрутів туристських спортивних походів.

Проведена подорож показала добру фізичну, технічну і тактичну підготовку групи. Всі учасники можуть бути допущені до участі в пішохідних походах вищої категорії складності.

Під час подорожі юні туристи мають можливість познайомитись з історією та сучасним життям Закарпаття та Галичини, оглянути пам'ятники архітектури, зазирнути в світ майже незайманої природи.

Рекомендуємо проводити подорож в період з липня по вересень, червень традиційно дощовий місяць Карпатах. Щодо самого проходження маршруту то рекомендації містять в розділі "Технічний опис маршруту".

Враховуючи віддаленість району подорожі від населених пунктів (Мармароські гори, Чивчини) необхідно передбачати повну автономність групи, а щодо суворості клімату та можливих різких змін метеоумов групова та особисте спорядження необхідно готувати з вимогами, як для міжсезоння.

Похожие статьи




ПІДСУМКИ, ВИСНОВКИ, РЕКОМЕНДАЦІЇ - Проведення паспортизації пішохідного походу 3 категорії складності в Українських Карпатах

Предыдущая | Следующая