Вступ - Економічний аналіз у сфері туризму

Нині сфера туризму в світі дуже розвинута та різноманітна, як і в Україні. Насамперед, така галузь економіки дозволяє людям знайти для себе те місце відпочинку, яке б задовольнило їх потреби. А також це чудовий привід для отримання великих прибутків від своєї комерційної діяльності.

Тому, туризм - це вид комерційної діяльності, пов'язаний з відправкою клієнтів до місць відпочинку, лікування і так далі, тобто це тимчасовий виїзд однієї людини або групи в яке-небудь спеціальне місце для відпочинку, оздоровлення, в релігійних чи інших цілях.

Говорячи про міжнародний туризм, то розвиток туризму на сучасному етапі розвитку суспільства визначається тим, що в економічних зв'язках між країнами світу прослідковується тенденція, коли головним стає зростання соціальної якості людини через розвиток здібностей людини де велику роль відіграє розвиток туризму, як міжнародного, так і національного. В світовій економіці по прибутку туризм поступається тільки добутку і переробці нафти і на нього приходиться 6 % світового ВНП.

Отже, за допомогою економічного аналізу я хочу обгрунтувати стратегії розвитку, проблеми, аспекти існування туризму в Україні, тобто поділити сферу туризму на складові і вивчити її поглиблено як по частинам так і в цілому.

Похожие статьи




Вступ - Економічний аналіз у сфері туризму

Предыдущая | Следующая