Економічний аналіз туристичного бізнесу - Економічний аналіз у сфері туризму

Отже, розглянувши кожний елемент з чого складається туристичний бізнес, то можна сказати, що з точки зору економічного аналізу цієї галузи вона є досить вдалою та масштабною як в нашій країні, так і за кордоном.

Беручи до уваги те що, туризм входить до трьох найбільших експортних галузей, то можна сказати, що це чудовий привід завдяки туризму покращити стан державної економіки, та звісно ж підняти планку у культурній та естетичній сфері країни.

Завдяки різноманітним видам туристичної діяльності, люди мають вибір до того, щоб краще задовольнило їх потребу. Тому, згідно зі статтею 4 Закону України "Про внесення змін до Закону України "Про туризм" від 18 листопада 2003 року, залежно від категорій осіб, які здійснюють туристичні подорожі (поїздки, відвідування), їхніх цілей, об'єктів, що використовуються або відвідуються, чи інших ознак існують різні види туризму, які б могли задовольнити спортивні, культурні, релігійні та багато інших вподобань людини.

Слід також враховувати основні фактори, що впливають на розвиток туризму, це насамперед соціальні, політичні, демографічні, економічні та культурні. Саме ці фактори можуть вплинути на дію або бездіяльність людини, у спробі вибору собі місця відпочинку.

Туризм економічний послуга

Похожие статьи




Економічний аналіз туристичного бізнесу - Економічний аналіз у сфері туризму

Предыдущая | Следующая