Вступ - Основні екскурсійні об'єкти та маршрути в Таїланді

З кожним роком туризм, як внутрішній, так і міжнародний, відіграє все більшу роль у світовій економічній системі. Поряд зі старими туристськими районами в Європі та Північній Америці зараз активно розвиваються нові туристські центри по всьому світу. Найбільш швидкі темпи розвитку туризму спостерігаються в Азії.

Індустрія туризму в Таїланді - одна з найбільш активно розвиваються галузей господарства. У 2011 році ВВП індустрії туризму склав 17.3 млрд. $, що складає 6.4% від ВВП. Разом з доходами від суміжних галузей ця цифра зростає до 38.3 млрд. $ і до 14.1% відповідно.

У туризмі та суміжних з ним галузях зайнято 3.9 млн. осіб, що становить 10% усього працездатного населення країни

У 2012 році країну відвідало 18.5 млн. туристів, доходи від яких склали 20.6 млрд

2012 р. - поворотний для ТАТ ТАТ - Туристичне управління Таїланду і тайського туризму в цілому. На сьогоднішній день у ТАТ більш як 40 представництв в Таїланді і по всьому світу. Королівство Таїланд - безперечний лідер азіатських туристичних напрямків. Туризм займає друге місце в країні серед галузей по розвитку одержуваного прибутку. В 2012 р. прибутки від туристичної діяльності складають 8,7% від валового національного продукту, протягом року індустрія туризму переробила понад 6 млрд. доларів. В тайському туризмі і сферах, безпосередньо зв'язаних з турбізнесом, зайнято більше 2 млн. чоловік

З іншої сторони, керівництво ТАТ розуміє необхідність переходу на новий рівень розвитку, зміни стратегії своєї роботи з урахуванням сучасних тенденцій світової туріндустрії. За останній час приділяється особлива увага роботі з приватним сектором: туристичними компаніями, агенствами і малими і середніми готелями. ТАТ подає їм інформаційну підтримку, сприяння в просуванні нових програм.

В рамках широкомасштабної рекламної компанії " Дивовижний Таїланд-2012" заплановано ряд заходів по просуванню і пропаганді наступних видів відпочинку:

Пізнавальний туризм

Спортивно-оздоровчий туризм

Комбіновані тури

Пляжний туризм

Таїланд - багатолике і цікаве королівство, розташоване у Південно-східній Азії. Це одна з найцікавіших "туристських країн" світу і одна з найпопулярніших в нашій країні. Щорічно мільйони туристів з усього світу спрямовуються в Таїланд з метою відпочинку і подорожей.

Таїланд за правом вважається світовим туристичним центром, ця країна знаходиться на березі Індійського океану. Багатолике королівство Таїланд неоднозначно: у цій древній країні абсолютно спокійно сусідить позолота і біднота, розкіш королівського палацу і крихкість картонних будинків жебраків, первозданна природа і задушливий смог, розмаїття традицій південно-східній Азії і посилюється європейський комфорт.

Обравши тур до Таїланду, туристи вирушать до країни золотих пляжів і храмів, в державу, де панує дух Будди, пронизливий як релігійну, так і повсякденне життя суспільства.

Чарівні дні відпочинку в Таїланді запам'ятаються туристам, доброзичливістю місцевого населення, старовиною архітектури і розкішшю тайської природи.

Незаймані цивілізацією краси численних національних парків Таїланду, які пам'ятають перипетії історії руїни Аюттхая і парку Празат Хін Кхао, храми Накхонпатхома і Чіанг-Май, Чаченгсау і Бангкока, безмитні ринки Маесота потрясають відпочиваючих своєю самобутністю.

Похожие статьи




Вступ - Основні екскурсійні об'єкти та маршрути в Таїланді

Предыдущая | Следующая