Висновок - Основні екскурсійні об'єкти та маршрути в Таїланді

Підсумовуючи вище наведені факти можна зробити висновки, що

Таїланд володіє цілим комплексом умов, як то кліматичні, культурно-історичні, трудові, що сприяють ефективному розвитку туризму в країні. Але в той же час, країна має цілий ряд проблем, насамперед у сфері безпеки, які гальмують розвиток галузі і потребують якнайшвидшого вирішення.

Туристична індустрія Таїланду стрімко розвивається, прагнучи максимально використовувати наявні ресурси і пропонуючи туристам широкий асортимент видів туризму. В той же час на галузь негативно впливають політичні кризи. Також перед країною стоїть проблема боротьби з поширенням ВІЛ-інфекції та інших захворювань, що передаються статевим шляхом.

Таїланд - це чудова країна посмішок, чудової національної кухні й місць небувалої природної краси й сили. Жителі Таїланду безкінечно поважають свого короля. Королівська сім'я патронує більшість інноваційних проектів у сільському господарстві, будівництво споруджень у районах Північно - Східного і Північному Таїланду, найбільш підверненим засухам і наводненням. Теперішній король країни Рама IX Пуміпон Адульядет являється дев'ятим королем династії Чакри. Він народився в 1927 році. На сьогоднішній день являється самим довго правлячим монархом на землі. Його Королівська величність прийшов на престол в 1946 році.

Таїланд - це чудова країна, де бережно бережуть прадавні традиції і культуру, а саме головне, Таїланд - це чудовий і привітний народ. Все, що ви тут побачите, відіграє представлення самих тайців у сучасному світі. Жителі Таїланду цінують прадавні буддійські традиції і при цьому швидко реагують на зміни ц своїй країни. Можливо, саме цій обставині ми повинні тим, що Таїланд, не дивлячись на розвинену інфраструктуру туризму, до цих пір залишається однією із самих екзотичних і цікавих країн світу. Приїхавши в Таїланд, Ви своїма очима побачите, наскільки тут переплітаються останні досягнення людства і традиційний вклад життя: ультрасучасний Бангкок, палаюча Паттайя, найчистіші пляжі Пхукета і Самуї, гори і вікові джунглі північного Таїланду. Вас чекає зустріч з казковим королівством, зустріч з вічним літом, теплими морями, на берегах яких можна забути про всі турботи.

Таїланд - по правді райська земля, котра залишиться жити у Вашій пам'яті яскравим спогадом про казкове чудо.

Похожие статьи




Висновок - Основні екскурсійні об'єкти та маршрути в Таїланді

Предыдущая | Следующая