ВИСНОВКИ - Методика підготовки і проведення екскурсій по Львову

Кожне місто наділене своєю історією та індивідуальністю. Львів - старовинне місто, місто - історія, місто - музей, місто, що ніби ховає в кожному закутку якусь таємницю.

Львів неповторний в будь-яку пору року. Взимку чи влітку, восени чи весною навіть найвибагливіший гість міста, зможе знайти для себе свій закуток, де відчує неповторну атмосферу цього старенького та доброго Львова.

Під час екскурсійних турів можна побачити, як кожна епоха залишила свій слід в історичних пам'ятках міста. Провівши вікенд у Львові ви матимете можливість проникнутись духом міста, відчути на собі його незвичну, старовинну атмосферу та традиції. Різноманітні екскурсії на будь-який смак, індивідуальні або групові, денні або вечірні, міські та заміські, гастрономічні та тематичні екскурсії нададуть вам можливість відчути історію у всій величі та красі.

Екскурсійна справа - важливий вид послуг, що надаються музеями та туристичними фірмами.

Внаслідок проходження екскурсійної практики ми ознайомились та здобули вміння :

    - підбирати необхідний фактичний матеріал; - вивчати екскурсійний матеріал; - підготовляти індивідуальний текст екскурсії на конкретну тему; - складати технологічну карту екскурсії; - використовувати методичні прийоми на практиці; - брати участь у популяризації екскурсійних можливостей свого рідного краю.

Похожие статьи




ВИСНОВКИ - Методика підготовки і проведення екскурсій по Львову

Предыдущая | Следующая