Шоколадні фонтани - Інноваційні форми надання специфічних професійних послуг в ресторанному господарстві

Шоколадні фонтани - солодка вершина кейтерінгу. Солодкий аромат святкового настрою та справжнє шоколадне задоволення приносять шоколадні фонтани на будь-яке торжество. На весіллі шоколадні фонтани все ще рідкість, але це скоріше через новизни ідеї, ніж чим її недостатньою популярності. Адже шоколадний фонтан не залишить байдужим нікого з гостей, що спливає за рівнями молочний, темний або білий шоколад, він заворожує не тільки своїм ароматом. Шоколадний фонтан - це справжнє видовище, яке може зробити будь-яке свято дійсно незабутньою подією і для дорослих і для дітей. При цьому, шоколадний фонтан дає можливість для додаткового спілкування гостей

Фонтани для шампанського та води. Крім шоколадних фонтанів, існують фонтани для шампанського і фонтани для води. Розмаїтість форм та можливість підсвічування, перетворює ваш свято на феєричну подію. Як і шоколадні фонтани, вони надають ноту урочистості та незвичності.

Потрібно відзначити, що використання шоколадних фонтанів вимагає певного досвіду в зверненні, тому для будь-якого свята, шоколадний фонтан краще замовляти в кейтеринг компанії, що має такий досвід і широкий вибір фонтанів, що враховують кількість гостей і формат урочистості. Майстерність необхідна і при організації фонтану з шампанським, щоб це було видовищно, а температура і властивості шампанського відповідали очікуванням гостей.

Фонтани для води служать перш за все прикрасою і істотно освіжають банкет. Найбільш ефектно виглядають фонтани з підсвічуванням, проте це вимагає приглушеного освітлення в банкетному залі, або природного похмурого вуличного світла.

Шоколадні фонтани, як і фонтани для шампанського та води служать як зручним способом подачі екзотичних десертів або для витонченого наповнення келиха, так і дуже ефектним атрибутом сучасної, незабутнього урочистості івентів.

Похожие статьи




Шоколадні фонтани - Інноваційні форми надання специфічних професійних послуг в ресторанному господарстві

Предыдущая | Следующая