Меню денного раціону для туристів з Ізраїлю, Салати і закуски - Особливості обслуговування іноземних туристів

Салати і закуски

Салати в Ізраїлі їдять з кожним прийомом їжі і навіть на сніданок. Отже, традиційний ізраїльський сніданок крім салату включає в себе яйця, хліб і молочні продукти у вигляді йогурту або сиру.

Традиційний ізраїльський салат готують з свіжих огірків, помідорів, заправлених оливковою олією і лимонним соком, сіллю і перцем. Деякі варіації допускають нарізані кубиками болгарський перець, тонко нарізані листя капусти, салату, терту моркву, стружки імбиру або фенхеля.

Велика різноманітність салатів і соусів приготовлено з смажених баклажанів. "Баба Гануш" готується з додаванням кунжутною пасти "Тахін", часнику чи цибулі, трав і спецій.

"Баба Гануш" фактично являє собою баклажанове пюре в поєднанні з прянощами і спеціями

Іноді баклажани обдають димком на грилі. Деякі баклажанові салати заправляють майонезом або йогуртом з додаванням сиру "Фета".

Запечений в духовці баклажанів з сиром і чесноком

"Хумус" - наріжний камінь ізраїльської кухні. Загорнутий в лаваш, він становить основний обід для школярів.

"Хумус" може бути як окремим блюдом, так і виступати основним інгрідієнтом

"Мезе", закуски зі свіжих або варених овочів, "Мезе" - це завжди різноманітно і смачно"Мезе" - це завжди різноманітно і смачно мариновані огірки, "Хумус" і соус "Тахіна", ікра - все це подається на святковий стіл і в ресторанах. Сучасна інтерпретація "Мезе" являють собою унікальне поєднання кропу з фісташковим салатом, буряків з гранатовим, селери і салату з сиру "Кашкавал".

"Шакшука" - ще одне традиційне блюдо Ізраїлю, соковита яєчня, обсмажені в томатному соусі з додаванням різних інгредієнтів, і приправлена травами. Страва подається в чавунній сковорідці з хлібом, шматочки якого замінюють ложку. "Шакшука" готується з яєць і того, що "завалялося в холодильнику.

Похожие статьи




Меню денного раціону для туристів з Ізраїлю, Салати і закуски - Особливості обслуговування іноземних туристів

Предыдущая | Следующая